085-0657294
 • Allround Bouwbedrijf
 • Loodgieterswerk
 • Dakbedekking
 • Sinds 1948!
 • Deskundige oplossingen
 • Vrijblijvende offerte

Ons bedrijf

  Ontvang een vrijblijvende offerte binnen 24 uur!


  *verplichte velden

  [contact-form-7 404 "Niet gevonden"]

  Bouwbedrijf, Dak- en loodgietersbedrijf

  BA Service BV Bouwbedrijf is ontstaan uit de behoefte aan onderhoud binnen onze eigen vastgoedportefeuille. In eerste instantie werd alleen klein onderhoud verricht, maar gaandeweg ging BA Service BV Bouwbedrijf ook groot onderhoud en renovatie doen. Inmiddels maken ook andere beleggers gebruik van de specifieke knowhow, die BA Service BV Bouwbedrijf heeft opgedaan in de verhuurdersmarkt.  Wij van BA Service BV zijn van alle markten thuis. Of u nu een lekkage in uw huis wilt dichten of eindelijk die serre wilt aanbouwen. Met onze jarenlange expertise bent u bij ons aan het juiste adres.

  Van ontwerp tot oplevering: we hebben de hele procedure in één hand, inclusief de aanvragen van een omgevingsvergunning en subsidie, bouwvoorbereiding en projectmanagement. Dankzij jarenlange ervaring kunnen wij ook uw project opstarten en tot een goed einde brengen.

  | BA Service BV |
  Voor al uw dak-, bouw projecten, verbouwing- en loodgieters werkzaamheden

  Neem contact op voor een vrijblijvende offerte en advies.
  Spoed? Bel ons via 085-0657294.

  Dak en isolatie

  Welkom bij Ba Dakbdekking. Wij zijn een dakdekkersbedrijf gevestigd in Rotterdam en wij hebben sinds 1948 ervaring in het aanleggen van allerlei soorten dakbedekking voor platte en hellende daken. Zo kunt u onder andere bij ons terecht voor bitumineuze dakbedekking, EDPM, een milieuvriendelijk groendak (of vegetatiedak/daktuin) en zonnepanelen. Wat uw wensen ook zijn, bij Ba Dakbedekking bent u aan het juiste adres. Wij doen graag projecten in Ridderkerk, Rotterdam, Zwijndrecht, Hendrik Ido Ambacht, Dordrecht en Rhoon, maar ook in de rest van Nederland.

  ons bedrijf

  Onderhoud

  Het onderhoud van uw vastgoed is een van de belangrijkste factoren in het verhuurproces. In de praktijk maken we onderscheid tussen onderhoudswerkzaamheden voor de verhuurder en voor de huurder; dat is geregeld in de bijlage Besluit Kleine Herstellingen.

  Dit onderscheid is voor Ba service bv Bouwbedrijf leidraad bij de uitvoering. De partijen waarmee wij samenwerken zijn goed op de hoogte van de regelgeving. Ze zijn in staat om geconstateerde gebreken in samenspraak met de huurder direct op te lossen.

  Projectbegeleiding

  Ba service bv Bouwbedrijf kan tevens uw intermediair zijn naar de door u geselecteerde onderaannemers. Wij voeren op uw verzoek de bouwdirectie. We zien dan toe op vakkundige uitvoering conform huidige wet- en regelgeving. We zorgen, dat contractueel, financieel en uitvoeringstechnisch alles perfect verloopt. U hoeft zich geen zorgen te maken en tegelijk houdt u een goed oog op het project, dat kwalitatief uitstekend en binnen de gestelde tijd wordt opgeleverd.

  Recente Projecten

  Complete verbouwing

  Werkzaamheden bij u in de regio

  Met onze jarenlange ervaring staat ons bouwbedrijf, ook als aannemer en dakdekker voor u klaar. Ook voor loodgieterswerkaamheden.
  Onze werkzaamheden vindt u ook terug in de volgende plaatsen en regio’s:

  Ontvang een vrijblijvende prijsopgave