085-0657294
 • Allround Bouwbedrijf
 • Loodgieterswerk
 • Dakbedekking
 • Sinds 1948!
 • Deskundige oplossingen
 • Vrijblijvende offerte

Loodgieter Rotterdam

  Ontvang een vrijblijvende offerte binnen 24 uur!


  *verplichte velden

  [contact-form-7 404 "Niet gevonden"]

  Loodgieter in Rotterdam inschakelen? BA Service BV!
  Ook uw aannemer en dakdekker!

  Hulp van onze loodgieter in Rotterdam

  Bent u op zoek naar een zeer goede loodgieter in Rotterdam of omgeving? Maak dan kennis met BA Service. Bedrijven en particulieren in regio Rotterdam kunnen altijd bij ons terecht voor vrijwel alle soorten loodgieterswerkzaamheden. Wij bieden een passende en snelle oplossing bij spoedgevallen zoals lekkages, een verstopt afvoer en problemen met de centrale verwarming. Daarnaast kunnen wij ook grotere projecten oppakken, zoals het aanleggen van een nieuwe badkamer of het vernieuwen van de keuken. Wilt u meer te weten komen over het werk van onze loodgieter in Rotterdam? Neem dan contact met ons op voor meer informatie. Voor spoedgevallen belt u direct ons spoednummer.

  Hulp van onze loodgieter bij lekkages en verstopping

  Heeft u in Rotterdam last van een lekkage? Dan wilt u uiteraard zo snel mogelijk hulp van een goede loodgieter. In dat geval kunt u altijd terecht bij de loodgieter van BA Service. Wij hebben alle kennis en vaardigheden in huis om de lekkage snel en vakkundig op te lossen. Ditzelfde geldt voor verstoppingen als een verstopt afvoer of riool. Door gebruik te maken van de juiste materialen, kunnen wij de verstopping zeer snel verhelpen. Bel daarom bij spoedgevallen zo snel mogelijk onze loodgieter voor een adequate oplossing.

  Loodgieter Rotterdam

  Onderhoud van uw CV door onze loodgieter in Rotterdam

  Uw woning in Rotterdam wordt verwarmd door een centraal verwarmingssysteem waarvan de CV ketel het hart vormt. Het is belangrijk dat deze CV ketel regelmatig onderhouden wordt.
  Door onderdelen tijdig te vervangen, wordt de levensduur van uw ketel verlengt. Wilt u een loodgieter inschakelen voor het onderhoud van CV? Dan kunt u rekenen op BA Service. De loodgieter komt jaarlijks langs om het onderhoud te verzorgen. Is uw CV ketel aan vervanging toe? Dan kunnen wij de nieuwe ketel ook vakkundig voor u plaatsen.

  De aanleg van een nieuwe badkamer of keuken

  Onze loodgieter gaat in Rotterdam ook graag aan de slag met grotere klussen zoals het realiseren van een nieuwe badkamer of keuken. Hier komt uiteraard het nodige leidingwerk bij kijken. Onze loodgieter kan met de juiste kennis, vaardigheden en materialen dit tot in de puntjes verzorgen. Wilt u meer te weten komen over de realisatie van een nieuwe badkamer of keuken? Neem dan gerust contact met ons op.

  | BA Service BV |
  Voor al uw dak-, bouw projecten, verbouwing- en loodgieters werkzaamheden

  Neem contact op voor een vrijblijvende offerte en advies.
  Spoed? Bel ons via 085-0657294.

  Neem contact met ons op

  Wenst u direct onze loodgieter in te schakelen voor het verhelpen van een lekkage of verstopping? Wilt u onderhoud aan uw CV laten uitvoeren? Of wilt u een nieuwe badkamer of keuken laten maken? Bel ons dan via 085-0657294. Tevens kunt u een bericht achterlaten via het online contactformulier op onze website. Onze loodgieter gaat dan in Rotterdam zo snel mogelijk aan de slag.

  Ontvang een vrijblijvende prijsopgave