085-0657294
 • Allround Bouwbedrijf
 • Loodgieterswerk
 • Dakbedekking
 • Sinds 1948!
 • Deskundige oplossingen
 • Vrijblijvende offerte

Dakdekker Rotterdam

  Ontvang een vrijblijvende offerte binnen 24 uur!


  *verplichte velden

  [contact-form-7 404 "Niet gevonden"]

  Dakdekker in Rotterdam inschakelen? BA Service BV!
  Ook uw aannemer en loodgieter!

  Voor al uw dakdekkerswerkzaamheden

  Heeft u een dakdekker nodig in de regio Rotterdam? BA Service BV is gespecialiseerd in
  de aanleg en het onderhoud van bitumineuze en kunststof dakbedekking. Voor alle mogelijke werkzaamheden, van een lekkende dakgoot tot de complete aanleg bij nieuwbouw- of renovatieprojecten zijn wij een vakbranche aangesloten organisatie. Voor wie een goede dakdekker in Rotterdam zoekt zijn wij de juiste keuze. Maak dus direct een afspraak met uw dakdekker in Rotterdam. Ook voor andere bouwwerkzaamheden kunt u ons inschakelen. Onderstaand leest u er meer over.

  Profiteer van onze dakdekkersservice

  Al sinds 1948 is BA Service BV als dakdekker in Rotterdam gespecialiseerd in de aanleg van diverse soorten dakbedekking voor platte daken en hellende daken. Ons bouwbedrijf is gespecialiseerd in onder andere bitumineuze dakbedekking, EDPM, een milieuvriendelijk groendak (of vegetatiedak/daktuin) en zonnepanelen. Kortom, voor al uw daken en dakbedekkingen is BA Service BV het juiste adres voor u. Als dakdekker in Rotterdam leggen wij met een kwalitatief zeer goede dakbedekking de basis voor de meest optimale isolatie van uw pand. Dat betekent voor u dus ook meteen een forse besparing op uw energiekosten. Bovendien maakt u hiermee een duurzame keuze.

  Dakdekker Rotterdam

  Zekerheid van een goede dakdekker

  Over uw dak wilt u zich geen zorgen hoeven maken. Van het dak op uw pand verwacht u dat dit solide is geconstrueerd en dat u zich hierover geen zorgen hoeft te maken. Van uw dakdekker in Rotterdam mag u dus verwachten dat u zelf geen omkijken heeft naar de betrouwbaarheid van de dakwerkzaamheden. Voor welk soort daken kunt u bij BA Service BV terecht?

  Bel ons ook voor andere bouwwerkzaamheden

  Ook als allround bouwbedrijf hebben wij bij BA Service BV alle kennis en vaardigheden in huis om uw verbouwing zeer snel uit te voeren tegen een aantrekkelijke prijs. Op het gebied van verbouwingen zijn wij voornamelijk gespecialiseerd in het inpandig verbouwen van woon- en bedrijfsruimtes. Naast verbouwingen kunt u ons ook inschakelen voor nieuwbouw of renovatie.

  Wilt u meer te weten komen over de uitvoering van een verbouwing, renovatie of nieuwbouw? Neem ook dan contact met ons op.

  | BA Service BV |
  Voor al uw dak-, bouw projecten, verbouwing- en loodgieters werkzaamheden

  Neem contact op voor een vrijblijvende offerte en advies.
  Spoed? Bel ons via 085-0657294.

  Neem direct contact op met BA Service BV

  Heeft u behoefte aan meer informatie over onze werkwijze? Of wilt u onze dakdekker in Rotterdam direct inschakelen voor uw dakwerkzaamheden? Neem dan telefonisch contact op via 085-0657294. U kunt ook een bericht achterlaten via het online contactformulier op onze website. Wij maken dan zo snel mogelijk een afspraak met u, zodat onze dakdekkers in Rotterdam direct aan de slag kunnen met uw dak.

  Ontvang een vrijblijvende prijsopgave