085-0657294
 • Allround Bouwbedrijf
 • Loodgieterswerk
 • Dakbedekking
 • Sinds 1948!
 • Deskundige oplossingen
 • Vrijblijvende offerte

Bouwbedrijf Katwijk

  Ontvang een vrijblijvende offerte binnen 24 uur!


  *verplichte velden

  [contact-form-7 404 "Niet gevonden"]

  Bouwbedrijf in Katwijk inschakelen? BA Service BV!
  Ook uw loodgieter en dakdekker!

  Zoekt u een bouwbedrijf, dakdekker, aannemer of vakkundige loodgieter in Katwijk? BA Service bv is het gespecialiseerde bouwbedrijf voor al uw bouwwerkzaamheden. Wij hebben een zeer lange staat van dienst in de bouwwereld en wij hebben dan ook alle kennis en ervaring in huis voor elke bouwopdracht. Voor nieuwbouw, verbouw, loodgieterswerk of dakwerkzaamheden zijn wij het aangewezen bouwbedrijf voor Katwijk en omgeving. U kunt bij ons terecht voor bouwkundig-, interieur- en inrichtingsadvies (met 3D-impressieschetsen), alle voorkomende installatiewerken, timmerwerken, stucwerk en schilderwerk, vloeren, (systeem)plafonds, keukens, badkamers, enzovoorts.

  Uw aannemer voor nieuwbouw, verbouw of restauratie

  BA Service bv in Katwijk is uw bouwbedrijf en aannemer voor alle voorkomende bouwwerkzaamheden; van nieuwbouw en verbouw tot aan renovatie of restauratie. Wilt u uw eigen droomhuis laten bouwen of moet uw nieuwe winkelpand gebouwd worden? Bij nieuwbouw kunt u uiteraard helemaal zelf invulling geven aan uw wensen. Is uw bestaande woning toe aan een opknapbeurt? Voor restauratie van uw woning of bedrijfspand maken we samen met u vooraf een overzichtelijk stappenplan en een prijsinschatting. Voor elke opdracht zien wij het afronden van de overeengekomen werken voor de opleverdatum als een zeer belangrijke uitdaging. Indien gewenst werken wij als aannemer voor uw bouwopdracht ook buiten de gangbare werktijden.

  Bouwbedrijf Katwijk

  Wij zijn ook uw loodgieter in Katwijk

  Bouwbedrijf BA Service bv is ook uw loodgieter voor Katwijk. Of we nu uw complete badkamer of keuken verbouwen, of slechts een wasbak plaatsen bij het toilet, u kunt ons inschakelen voor alle voorkomende loodgieterswerkzaamheden.

  Daarbij hoort uiteraard ook het aanleggen en onderhouden uw centrale verwarmingsinstallatie. En ook voor het verhelpen van verstoppingen of lekkages in uw leidingwerk kunt u ons bouwbedrijf in Katwijk uiteraard altijd inschakelen.

  Maak gebruik van onze dakdekkersservice

  Al sinds 1948 is BA Service bv als bouwbedrijf in Katwijk de specialist in het aanleggen van allerlei soorten dakbedekking voor platte en hellende daken. Wij komen graag bij u langs voor bijvoorbeeld de aanleg van een bitumen dakbedekking, EDPM, een milieuvriendelijk groendak (of vegetatiedak/daktuin) en zonnepanelen. Het maakt niet uit wat uw wensen zijn, bij BA Service bv bent u altijd aan het juiste adres. Als dakdekker en bouwbedrijf in Katwijk leggen wij met een goede dakbedekking het fundament voor een optimale isolatie van uw woning of bedrijfspand. Daarmee bespaart u een aantrekkelijke som op uw energiekosten en u draagt ook nog eens bij aan een beter milieu.

  | BA Service BV |
  Voor al uw dak-, bouw projecten, verbouwing- en loodgieters werkzaamheden

  Neem contact op voor een vrijblijvende offerte en advies.
  Spoed? Bel ons via 085-0657294.

  Neem direct contact op met bouwbedrijf BA Service bv

  Schakel ook bouwbedrijf BA Service bv in Katwijk in, en leg een goed fundament onder al uw bouwwerkzaamheden. Wij zijn uw betrouwbare partner voor uw nieuwbouw-, verbouw-, renovatie- en restauratiewerkzaamheden. Daarnaast zijn wij ook uw vakkundige dakdekker en loodgieter in Katwijk. Neem contact met ons op door het invullen van het contactformulier op de website of bel 085-0657294. U ziet onze reactie dan uiteraard zo snel mogelijk tegemoet. Voor een bouwbedrijf in Katwijk gaat u naar BA Service bv.

  Ontvang een vrijblijvende prijsopgave