085-0657294
 • Allround Bouwbedrijf
 • Loodgieterswerk
 • Dakbedekking
 • Sinds 1948!
 • Deskundige oplossingen
 • Vrijblijvende offerte

Bouwbedrijf Dordrecht

  Ontvang een vrijblijvende offerte binnen 24 uur!


  *verplichte velden

  [contact-form-7 404 "Niet gevonden"]

  Bouwbedrijf in Dordrecht inschakelen? BA Service BV!
  Ook uw loodgieter en dakdekker!

  Ook voor uw loodgieters- en dakdekkerswerkzaamheden

  Grote of kleine verbouwing in Dordrecht? En heeft u daarbij een vakbekwaam bouwbedrijf, dakdekker, aannemer of loodgieter nodig? BA Service bv in Dordrecht is aannemer en uitvoerder voor al uw bouwwerkzaamheden. Met onze uitgebreide kennis en ervaring gaan wij graag als uw aannemer voor uw bouwopdrachten aan de slag. Voor nieuwbouw, verbouw, loodgieterswerk of dakwerk zijn wij de bouwspecialist voor Dordrecht. Roep onze assistentie in voor bouwkundig-, interieur- en inrichtingsadvies (met 3D-impressieschetsen), alle voorkomende installatiewerken, timmerwerken, stucwerk en schilderwerk, de aanleg en onderhoud van vloeren, (systeem)plafonds, keukens, badkamers en nog veel meer.

  Vakkundige aannemer en bouwbedrijf in Dordrecht

  Heeft u bouwgrond gekocht in Dordrecht om uw droomhuis op te bouwen? Wilt u uw woning laten verbouwen of uitbouwen? Schakel BA Service bv in Dordrecht in als bouwbedrijf en aannemer voor uw nieuwbouw- of verbouwprojecten. Ook adviseren wij u graag over een interne verbouwing. De ervaren professionals van BA Service bv verzorgen uw bouwproject vanaf het ontwerp tot aan de laatste dakpan van uw bouwproject. Voor het gros van onze opdrachtgevers is het snel verbouwen van hun pand van groot belang. Geldt dat ook voor u? Wij zorgen altijd voor een snelle verbouwing tegen een goede prijs, zonder daarbij de bouwkwaliteit uit het oog te verliezen. En als u dat op prijs stelt, werken we als aannemer in Dordrecht ook buiten de normale arbeidstijden.

  Bouwbedrijf Vlaardingen

  Ook voor uw loodgieterswerkzaamheden

  BA Service bv is ook uw loodgieter voor Dordrecht en omgeving. Dat kan gaan om bijvoorbeeld de complete verbouwing van een badkamer of keuken, of om het plaatsen van en wastafel in uw toiletruimte.

  Het betekent ook dat u ons bouwbedrijf in Dordrecht als loodgieter de aanleg en onderhoud van uw cv-installatie kunt laten verzorgen, en dat we verstoppingen of lekkages in uw leidingwerk voor u verhelpen.

  Gebruik ook onze dakdekkersservice

  Al sinds 1948 is BA Service bv als bouwbedrijf in Dordrecht specialist op het gebied van de aanleg van diverse soorten dakbedekking op platte en hellende daken. Zo is ons aannemersbedrijf zeer kundig in het leggen van bijvoorbeeld bitumen dakbedekkingen, EDPM, een milieuvriendelijk groendak (of vegetatiedak/daktuin) en zonnepanelen. Ook voor al uw dakwerkzaamheden is BA Service bv dus het juiste bouwbedrijf. Als dakdekker en bouwbedrijf in Dordrecht leggen we op vakkundige wijze een zeer hoogwaardige dakbedekking bij u aan. Zo creëren wij de basis voor de meest optimale isolatie van uw woning of bedrijfspand. En dat betekent automatisch een forse besparing op uw maandelijkse energiekosten en een positieve bijdrage aan het milieu.

  | BA Service BV |
  Voor al uw dak-, bouw projecten, verbouwing- en loodgieters werkzaamheden

  Neem contact op voor een vrijblijvende offerte en advies.
  Spoed? Bel ons via 085-0657294.

  Meer weten over BA Service bv?

  Als u Bouwbedrijf BA Service bv in Dordrecht inschakelt, legt u een uitstekende basis onder al uw bouwwerkzaamheden. Wij zijn uw betrouwbare partner voor uw nieuwbouw-, verbouw-, renovatie- en restauratiewerken. Ook zijn wij uw vakbekwame en ervaren dakdekker en loodgieter. Meer weten over BA Service bv? Neem dan contact met ons op door het invullen van het contactformulier op de website of bel naar 085-0657294. Wij nemen op onze beurt dan zo snel mogelijk contact met u op. Voor een bouwbedrijf en aannemer in Dordrecht gaat u naar BA Service bv.

  Ontvang een vrijblijvende prijsopgave