085-0657294
 • Allround Bouwbedrijf
 • Loodgieterswerk
 • Dakbedekking
 • Sinds 1948!
 • Deskundige oplossingen
 • Vrijblijvende offerte

Aannemer Rotterdam

  Ontvang een vrijblijvende offerte binnen 24 uur!


  *verplichte velden

  [contact-form-7 404 "Niet gevonden"]

  Aannemer in Rotterdam inschakelen? BA Service BV!
  Ook uw loodgieter en dakdekker!

  Voor nieuwbouw, verbouw en renovatie in Rotterdam

  Bent u op zoek naar een vakkundige aannemer in Rotterdam? Dan kunt u rekenen op BA Service BV. Onze veelzijdige aannemersbedrijf is onder andere gespecialiseerd in onderhoud, aanbouw, renovatie, projectbegeleiding, loodgieterswerk en dak- en isolatiewerkzaamheden. Tevens kunt u bij ons terecht voor bouwkundig-, interieur- en inrichtingsadvies (met 3D-impressie schetsen), maar ook voor alle voorkomende installatiewerken, timmerwerken, verwarming, vloeren, de installatie van airco’s, leidingwerk en stucwerk. Heeft u behoefte aan meer informatie over wat wij voor u kunnen doen? Lees dan verder of neem direct contact met ons op en maak een afspraak.

  Een snelle verbouwing door onze aannemer in Rotterdam

  Bent u op zoek naar een aannemer in Rotterdam en omgeving die zeer snel een verbouwing kan uitvoeren? Dan bent u bij BA Service BV aan het juiste adres. Als allround aannemersbedrijf hebben wij alle kennis en vaardigheden in huis om de gewenste verbouwing zeer snel uit te voeren tegen een aantrekkelijke prijs. Op het gebied van verbouwingen zijn wij voornamelijk gespecialiseerd in het inpandig verbouwen van woon- en bedrijfsruimtes. Naast verbouwingen kunt u ons ook inschakelen voor nieuwbouw of renovatie. Wilt u meer te weten komen over de uitvoering van een verbouwing, renovatie of nieuwbouw? Neem dan contact met ons op.

  Aannemer Rotterdam

  Hulp bij loodgieterswerk

  Wilt u in Rotterdam een nieuwe badkamer laten realiseren? Wenst u uw keuken te laten verbouwen? Of heeft u behoefte aan professionele hulp bij het onderhoud aan uw CV-ketel? Ook dan kunt u aankloppen bij onze aannemer. Wij voeren namelijk vrijwel alle soorten loodgieterswerkzaamheden uit. U kunt ons zelfs bellen wanneer u te maken heeft met een spoedsituatie, denk aan lekkages of een verstopping van uw leiding in Rotterdam.

  Dakdekkersservice van bouwbedrijf BA Service BV

  U kunt onze aannemer in Rotterdam ook bellen voor onze dakdekkersservice. Al sinds 1945 zijn wij als bouwbedrijf actief op het gebied van dakdekkerswerkzaamheden. Wij zorgen bijvoorbeeld voor bitumineuze dakbedekking, EDPM, een milieuvriendelijk groendak (ook wel vegetatiedak genoemd) en de installatie van zonnepanelen. Wilt u meer te weten komen over onze dakdekkersservice in Rotterdam? Neem dan gerust contact met ons op.

  | BA Service BV |
  Voor al uw dak-, bouw projecten, verbouwing- en loodgieters werkzaamheden

  Neem contact op voor een vrijblijvende offerte en advies.
  Spoed? Bel ons via 085-0657294.

  Neem contact met ons op

  Heeft u behoefte aan meer informatie over onze werkwijze? Of wilt u onze aannemer in Rotterdam direct inschakelen voor een verbouwing, renovatie, dakdekkers- of installatiewerkzaamheden? Neem dan telefonisch contact op via 085-0657294. Tevens is het mogelijk om een bericht achter te laten via het online contactformulier op onze website. Wij maken dan zo snel mogelijk een afspraak met u, zodat onze aannemer in Rotterdam aan de slag kan met uw klus.

  Ontvang een vrijblijvende prijsopgave