085-0657294
 • Allround Bouwbedrijf
 • Loodgieterswerk
 • Dakbedekking
 • Sinds 1948!
 • Deskundige oplossingen
 • Vrijblijvende offerte

Bouwbedrijf Rotterdam

  Ontvang een vrijblijvende offerte binnen 24 uur!


  *verplichte velden

  [contact-form-7 404 "Niet gevonden"]

  Bouwbedrijf in Rotterdam inschakelen? BA Service BV
  Ook uw loodgieter en dakdekker!

  Zoekt u een bouwbedrijf, dakdekker, aannemer of vakkundige loodgieter in Rotterdam? BA Service BV in Rotterdam is gespecialiseerd in al uw bouwwerkzaamheden. Door onze jarenlange ervaring hebben wij de nodige kennis en ervaring in huis voor elke bouwopdracht. Voor nieuwbouw, verbouw, loodgieterswerk of dakwerk zijn wij het aangewezen bouwbedrijf voor Rotterdam. U kunt bij ons terecht voor bouwkundig-, interieur- en inrichtingsadvies (met 3D-impressieschetsen), alle voorkomende installatiewerken, timmerwerken, stuc- en schilderwerken, vloeren, (systeem)plafonds, keukens, badkamers, enzovoorts.

  Uw bouwbedrijf voor nieuwbouw tot restauratie

  BA Service BV in Rotterdam is uw bouwbedrijf en aannemer voor alle voorkomende bouwwerkzaamheden, van nieuwbouw tot restauratie. Bent u op zoek naar uw droomhuis, of wilt u een eigen winkelpand laten bouwen? Bij nieuwbouw kunt u zelf volledig invulling geven aan uw wensen. Is uw droomhuis toe aan een opknapbeurt?

  Voor restauratie van uw woning of bedrijfspand maken we vooraf een overzichtelijk stappenplan met een prijsinschatting per ruimte. Wij zien het afronden van de overeengekomen werken voor de opleverdatum als een belangrijke uitdaging. Indien gewenst werken wij als aannemer ook buiten de gangbare werktijden.

  Bouwbedrijf Rotterdam

  Onderhoud

  Het onderhoud van uw vastgoed is een van de belangrijkste factoren in het verhuurproces. In de praktijk maken we onderscheid tussen onderhoudswerkzaamheden voor de verhuurder en voor de huurder; dat is geregeld in de bijlage Besluit Kleine Herstellingen.

  Dit onderscheid is voor Ba service BV Bouwbedrijf leidraad bij de uitvoering. De partijen waarmee wij samenwerken zijn goed op de hoogte van de regelgeving. Ze zijn in staat om geconstateerde gebreken in samenspraak met de huurder direct op te lossen.

  Ook uw loodgieter in Rotterdam

  BA Service BV is ook uw loodgieter voor Rotterdam. Of we nu uw complete badkamer of keuken verbouwen, of slechts een wasbak plaatsen bij het toilet, wij verzorgen alle voorkomende loodgietersklussen voor u. Ook voor de aanleg en het onderhoud van uw centrale verwarmingsinstallatie en het verhelpen van verstoppingen of lekkages in uw leidingwerk kunt u ons bouwbedrijf in Rotterdam uiteraard altijd inschakelen.

  | BA Service BV |
  Voor al uw dak-, bouw projecten, verbouwing- en loodgieters werkzaamheden

  Neem contact op voor een vrijblijvende offerte en advies.
  Spoed? Bel ons via 085-0657294.

  Maak gebruik van onze dakdekkersservice

  Al sinds 1948 is BA Service BV als bouwbedrijf in Rotterdam gespecialiseerd in het aanleggen van allerlei soorten dakbedekking voor platte en hellende daken. Zo kunt u bij ons bouwbedrijf onder andere terecht voor bitumineuze dakbedekking, EDPM, een milieuvriendelijk groendak (of vegetatiedak/daktuin) en zonnepanelen. Wat uw wensen ook zijn, bij BA Service BV bent u aan het juiste adres. Als dakdekker en bouwbedrijf in Rotterdam leggen wij met een goede dakbedekking het fundament voor een optimale isolatie van uw pand. Zo bespaart u flink op uw energiekosten en draagt u bij aan een beter milieu.

  Contact opnemen met BA Service BV

  Leg een goed fundament onder al uw bouwwerkzaamheden door het inschakelen van Bouwbedrijf BA Service BV in Rotterdam. Wij zijn uw betrouwbare partner voor uw nieuwbouw-, verbouw-, renovatie- en restauratiewerkzaamheden. Daarnaast zijn wij ook uw vakkundige dakdekker en loodgieter in Rotterdam. Neem contact met ons op door het invullen van het contactformulier op de website of bel 085-0657294. U ziet onze reactie dan uiteraard zo snel mogelijk tegemoet. Voor een bouwbedrijf in Rotterdam gaat u naar BA Service BV.

  Ontvang een vrijblijvende prijsopgave