085-0657294
 • Allround Bouwbedrijf
 • Loodgieterswerk
 • Dakbedekking
 • Sinds 1948!
 • Deskundige oplossingen
 • Vrijblijvende offerte

Bouwbedrijf Capelle aan den IJssel

  Ontvang een vrijblijvende offerte binnen 24 uur!


  *verplichte velden

  [contact-form-7 404 "Niet gevonden"]

  Bouwbedrijf in Capelle aan den IJssel inschakelen? BA Service BV!
  Ook uw loodgieter en dakdekker!

  Heeft u een bouwbedrijf, dakdekker, aannemer of vakkundige loodgieter in Capelle aan den IJssel nodig? BA Service BV is gespecialiseerd in al uw voorkomende bouwwerkzaamheden. Wij passen onze kennis en ervaring die wij in vele jaren hebben opgebouwd, graag toe als aannemer voor elke bouwopdracht. Voor nieuwbouw, verbouw, loodgieterswerk of dakwerk zijn wij het aangewezen bouwbedrijf voor Capelle aan den IJssel. U kunt bij ons terecht voor bouwkundig-, interieur- en inrichtingsadvies (met 3D-impressieschetsen), alle voorkomende installatiewerken, timmerwerken, stuc- en schilderwerken, vloeren, (systeem)plafonds, keukens, badkamers, et cetera.

  Uw vakkundige bouwbedrijf in Capelle aan den IJssel

  U kunt BA Service BV in Capelle aa den IJssel als bouwbedrijf en aannemer inschakelen voor uw nieuwbouw- of verbouwproject. Heeft u een bouwkavel aangeschaft voor de bouw van een nieuwe woning? Wilt u uw woning laten verbouwen? Of wilt u een aanbouw aan uw woning zetten? Ook voor advies over een interne verbouwing zijn wij u graag van dienst. Onze professionals verzorgen uw bouwproject vanaf de ontwerptekening tot aan de laatste fase van de bouw. Snel verbouwen is van groot belang voor de meeste opdrachtgevers. Wij bieden een hoge verbouwsnelheid en een aantrekkelijke prijs, waarbij de kwaliteit altijd gewaarborgd wordt. Indien gewenst werken wij als aannemer ook buiten de gangbare werktijden.

  Bouwbedrijf Capelle aan den IJssel

  Ook uw loodgieter in Capelle aan den IJssel

  BA Service BV is ook uw loodgieter voor Capelle aan den IJssel. Of we nu uw complete badkamer of keuken verbouwen, of slechts een wasbak plaatsen in uw toiletruimte, wij verzorgen alle veel voorkomende loodgietersklussen voor u.

  Dat betekent dat u ons bouwbedrijf in Capelle aan den IJssel dus ook kunt inschakelen voor de aanleg en het onderhoud van uw cv-installatie of het verhelpen van mogelijke verstoppingen of lekkages in uw leidingwerk in huis.

  Profiteer van onze dakdekkersservice

  Al sinds 1948 is BA Service BV als bouwbedrijf in Capelle aan den IJssel gespecialiseerd in de aanleg van diverse soorten dakbedekking voor platte daken en hellende daken. Ons bouwbedrijf is gespecialiseerd in onder andere bitumineuze dakbedekking, EDPM, een milieuvriendelijk groendak (of vegetatiedak/daktuin) en zonnepanelen. Kortom, voor al uw daken en dakbedekkingen is BA Service BV het juiste adres voor u. Als dakdekker en bouwbedrijf in Capelle aan den IJssel leggen wij met een kwalitatief zeer goede dakbedekking de basis voor de meest optimale isolatie van uw pand. Dat betekent voor u dus ook meteen een forse besparing op uw energiekosten. Bovendien maakt u hiermee een een duurzame keuze.

  | BA Service BV |
  Voor al uw dak-, bouw projecten, verbouwing- en loodgieters werkzaamheden

  Neem contact op voor een vrijblijvende offerte en advies.
  Spoed? Bel ons via 085-0657294.

  Neem direct contact op met BA Service BV

  Door Bouwbedrijf BA Service BV in Capelle aan den IJssel in te schakelen, legt u een goed fundament onder al uw bouwwerkzaamheden. Wij zijn uw betrouwbare partner voor uw nieuwbouw-, verbouw-, renovatie- en restauratiewerkzaamheden. Bovendien zijn wij ook vakbekwame en ervaren dakdekker en loodgieter. Vul het contactformulier op de website in of bel 085-0657294. Voor een bouwbedrijf in Capelle aan den IJssel gaat u naar BA Service BV.

  Ontvang een vrijblijvende prijsopgave