085-0657294
 • Allround Bouwbedrijf
 • Loodgieterswerk
 • Dakbedekking
 • Sinds 1948!
 • Deskundige oplossingen
 • Vrijblijvende offerte

Bouwbedrijf Vlaardingen

  Ontvang een vrijblijvende offerte binnen 24 uur!


  *verplichte velden

  [contact-form-7 404 "Niet gevonden"]

  Bouwbedrijf in Vlaardingen inschakelen? BA Service BV!
  Ook uw loodgieter en dakdekker!

  Bent u in Vlaardingen bezig met een grote of kleine verbouwing? En heeft u daarbij een gerenommeerd bouwbedrijf, dakdekker, aannemer of vakkundige loodgieter nodig? BA Service bv is gespecialiseerd in het aannemen en uitvoeren van al uw voorkomende bouwwerkzaamheden in Vlaardingen. Wij hebben een jarenlange staat van dienst opgebouwd en zijn daarom met onze uitgebreide kennis en ervaring graag uw aannemer voor uw bouwopdrachten. Voor nieuwbouw, verbouw, loodgieterswerk of dakwerk zijn wij het aangewezen bouwbedrijf voor Vlaardingen. U kunt ons inschakelen voor bouwkundig-, interieur- en inrichtingsadvies (met 3D-impressieschetsen), alle voorkomende installatiewerken, timmerwerken, stucwerk en schilderwerk, aanleg en onderhoud van vloeren, (systeem)plafonds, keukens, badkamers, et cetera.

  Uw vakkundige bouwbedrijf in Vlaardingen

  U kunt BA Service bv in Vlaardingen inschakelen als bouwbedrijf en aannemer voor nieuwbouw- of verbouwprojecten. Heeft u bijvoorbeeld bouwgrond gekocht om uw droomhuis op te bouwen of wilt u uw woning laten verbouwen of uitbouwen? Dan kunt u rekenen op de specialisten van BA Service bv. Wij adviseren u ook graag over een interne verbouwing. Onze professionals verzorgen uw bouwproject vanaf de eerste ontwerptekening tot aan de laatste fase van het bouwproject. Voor de meeste opdrachtgevers is het snel verbouwen van een pand vaak van groot belang. Wij zorgen dan ook altijd voor een hoge (ver)bouwsnelheid tegen een aantrekkelijke tarief, zonder daarbij de bouwkwaliteit uit het oog te verliezen. Wanneer u dat wenst, werken we als aannemer in Vlaardingen zelfs buiten de gangbare werktijden.

  Bouwbedrijf Vlaardingen

  Ook voor loodgieterswerkzaamheden in Vlaardingen

  BA Service bv is ook uw loodgieter voor Vlaardingen en omgeving. Of we nu uw gehele badkamer of keuken verbouwen, of slechts een wasbak plaatsen in het toilet, wij zorgen ervoor dat we veel voorkomende loodgieterswerkzaamheden naar tevredenheid voor u uitvoeren.

  En dat betekent ook dat u ons bouwbedrijf in Vlaardingen de aanleg en onderhoud van uw cv-installatie kunt laten verzorgen, of dat we verstoppingen of lekkages in uw leidingwerk voor u oplossen.

  Maak ook gebruik van onze dakdekkersservice

  Al sinds 1948 is BA Service bv als bouwbedrijf in Vlaardingen specialist op het gebied van de aanleg van diverse soorten dakbedekking op platte en hellende daken. Zo is ons bouwbedrijf zeer kundig in het leggen van bijvoorbeeld bitumen dakbedekkingen, EDPM, een milieuvriendelijk groendak (of vegetatiedak/daktuin) en zonnepanelen. Ook voor al uw dakwerkzaamheden is BA Service bv dus het juiste bouwbedrijf. Als dakdekker en bouwbedrijf in Vlaardingen leggen we op vakkundige wijze een zeer hoogwaardige dakbedekking bij u aan. Zo creëren wij de basis voor de meest optimale isolatie van uw woning of bedrijfspand. En dat betekent automatisch een forse besparing op uw maandelijkse energiekosten en een positieve bijdrage aan het milieu.

  | BA Service BV |
  Voor al uw dak-, bouw projecten, verbouwing- en loodgieters werkzaamheden

  Neem contact op voor een vrijblijvende offerte en advies.
  Spoed? Bel ons via 085-0657294.

  Direct contact opnemen met BA Service bv

  Als u Bouwbedrijf BA Service bv in Vlaardingen inschakelt, legt u een goed fundament onder al uw bouwwerkzaamheden. Wij zijn uw betrouwbare partner voor uw nieuwbouw-, verbouw-, renovatie- en restauratiewerkzaamheden. Ook zijn wij uw vakbekwame en ervaren dakdekker en loodgieter. Neem contact met ons op door het invullen van het contactformulier op de website. Bellen kan via 085-0657294. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met u op. Voor een bouwbedrijf en aannemer in Vlaardingen gaat u naar BA Service bv.

  Ontvang een vrijblijvende prijsopgave