085-0657294
 • Allround Bouwbedrijf
 • Loodgieterswerk
 • Dakbedekking
 • Sinds 1948!
 • Deskundige oplossingen
 • Vrijblijvende offerte

Dakdekker Vlaardingen

  Ontvang een vrijblijvende offerte binnen 24 uur!


  *verplichte velden

  [contact-form-7 404 "Niet gevonden"]

  Dakdekker in Vlaardingen inschakelen? BA Service BV!
  Ook uw aannemer en loodgieter!

  BA Service BV voor al uw dakdekkerswerkzaamheden

  Zoekt u in Vlaardingen een vakkundige dakdekker? Neem dan contact op met BA Service BV. Als dekker zijn wij gespecialiseerd in het aanleggen en onderhouden van bitumen en kunststof dakbedekkingen. Voor alle soorten dakwerk, bijvoorbeeld het oplossen van een lekkende dakgoot tot aan de aanleg van complete daken bij nieuwbouwprojecten of renovatiewerkzaamheden zijn wij uw vakbekwame dakdekker. Voor wie een goede dakdekker in Vlaardingen zoekt, zijn wij altijd de juiste keuze. U kunt nu direct een afspraak maken met uw dakdekker in Vlaardingen. U kunt BA Service BV ook inschakelen voor al uw andere bouwwerkzaamheden. U leest er hieronder meer over.

  Profiteer ook van onze dakdekkersservice in Vlaardingen

  BA Service BV is als dakdekker in Vlaardingen al sinds 1948 gespecialiseerd dakdekkerswerkzaamheden en daarmee ook in de aanleg van vele soorten dakbedekkingen voor platte daken en hellende daken. Schakel ons als dakdekker in voor bijvoorbeeld bitumen dakbedekkingen, EDPM, milieuvriendelijke groendaken (of vegetatiedaken/daktuinen) en zonnepanelen. BA Service BV in Vlaardingen voor al uw daken en dakbedekkingen het juiste adres voor u. Als dakdekker leggen wij met kwalitatief zeer goede dakbedekkingen de basis voor de meest optimale isolatie van uw woning of kantoor.

  Dakdekker Vlaardingen

  Kies voor de zekerheid van een goede dakdekker

  Als particulier of bedrijf wilt u zich natuurlijk niet druk hoeven maken over de kwaliteit van het dak van uw woning of kantoorpand. U mag er uiteraard van uitgaan dat het dak op uw pand een solide constructie heeft en dat u zich over de kwaliteit geen geen zorgen hoeft te maken. Met BA Service BV kiest u dus voor zekerheid als het het gaat om de betrouwbaarheid van uw dakwerkzaamheden. Bij ons kunt u terecht voor BA Service BV voor onder andere de volgende dakbedekkingen:

  Wij verzorgen ook andere bouwwerkzaamheden in Vlaardingen

  BA Service BV in Vlaardingen is niet alleen uw vakbekwame dakdekker in Vlaardingen. Wij zijn ook een allround bouwbedrijf met alle benodigde kennis, vaardigheden en ervaring voor al uw verbouwingen tegen aantrekkelijke tarieven. Wat betreft verbouwingen zijn wij gespecialiseerd in het inpandig verbouwen van woningen en kantoren.

  Daarnaast kunt u kunt u ons ook inschakelen voor nieuwbouw- of renovatiewerkzaamheden. Wilt u meer weten over de mogelijkheden van een verbouwing, renovatie of nieuwbouw? Neem ook dan gerust even contact met ons op.

  | BA Service BV |
  Voor al uw dak-, bouw projecten, verbouwing- en loodgieters werkzaamheden

  Neem contact op voor een vrijblijvende offerte en advies.
  Spoed? Bel ons via 085-0657294.

  Contact opnemen met BA Service BV

  Wilt u meer weten over de mogelijkheden van onze dakdekkerswerkzaamheden voor uw woning of kantoor in Vlaardingen? Of wilt u onze dakdekkers in Vlaardingen direct inschakelen voor uw dakwerkzaamheden? Neem dan telefonisch contact op via 085-0657294. U kunt uiteraard ook een bericht achterlaten via het online contactformulier op onze website. Wij maken dan zo snel mogelijk een afspraak met u, zodat onze dakdekkers in Vlaardingen direct aan de slag kunnen met uw dak.

  Ontvang een vrijblijvende prijsopgave