085-0657294
 • Allround Bouwbedrijf
 • Loodgieterswerk
 • Dakbedekking
 • Sinds 1948!
 • Deskundige oplossingen
 • Vrijblijvende offerte

Dakdekker Katwijk

  Ontvang een vrijblijvende offerte binnen 24 uur!


  *verplichte velden

  [contact-form-7 404 "Niet gevonden"]

  Dakdekker in Katwijk inschakelen? BA Service BV!
  Ook uw aannemer en loodgieter!

  Wij verzorgen al uw dakdekkerswerkzaamheden

  Heeft u in Katwijk een dakdekker nodig? BA Service BV is gespecialiseerd in het aanleggen en onderhouden van bitumen en kunststof dakbedekkingen. Voor alle soorten dakwerkzaamheden, zoals een lekkende dakgoot tot aan de complete aanleg van daken bij nieuwbouw- of renovatieprojecten zijn wij uw vakbekwame dakdekker. Voor wie een goede dakdekker in Katwijk zoekt, zijn wij de juiste keuze. U kunt dus direct een afspraak maken met uw dakdekker in Katwijk. U kunt BA Service BV ook inschakelen voor al uw andere bouwwerkzaamheden. U leest er hieronder meer over.

  Profiteer van onze hoogwaardige dakdekkersservice in Katwijk

  BA Service BV is als dakdekker in Katwijk al sinds 1948 gespecialiseerd in het aanleggen van vele soorten dakbedekkingen voor platte daken en hellende daken. U kunt ons als dakdekker inschakelen voor bijvoorbeeld bitumen dakbedekkingen, EDPM, milieuvriendelijke groendaken (of vegetatiedak/daktuin) en zonnepanelen. Zoals u ziet is BA Service BV voor al uw daken en dakbedekkingen het juiste adres voor u. Als dakdekker in Katwijk leggen wij met kwalitatief zeer goede dakbedekkingen de basis voor de meest optimale isolatie van uw woning of kantoor.

  Dakdekker Katwijk

  BA Service BV: de zekerheid van een goede dakdekker

  Ook u wilt zich natuurlijk niet druk hoeven maken over de kwaliteit van het dak van uw woning of kantoorpand. U mag verwachten dat uw dak voorzien is van een solide constructie en dat u zich hierover geen zorgen hoeft te maken. U mag van uw dakdekker in Katwijk dus ook verwachten dat u zelf geen zorgen hoeft te maken over de betrouwbaarheid van uw dakwerkzaamheden. BA Service BV kan u helpen met onder andere de volgende soorten dakbedekkingen:

  Wij verzorgen ook andere bouwwerkzaamheden in Katwijk

  BA Service BV in Katwijk is naast dakdekker ook een allround bouwbedrijf dat alle kennis, vaardigheden en ervaring in huis heeft om uw verbouwing zeer snel uit te voeren tegen aantrekkelijke tarieven.

  Als het gaat om verbouwingen zijn wij voornamelijk gespecialiseerd in het inpandig verbouwen van woningen en kantoren. Naast verbouwingen kunt u ons ook inschakelen voor nieuwbouw of renovatiewerkzaamheden. Wilt u meer weten over de mogelijkheden van een verbouwing, renovatie of nieuwbouw? Neem ook dan contact met ons op.

  | BA Service BV |
  Voor al uw dak-, bouw projecten, verbouwing- en loodgieters werkzaamheden

  Neem contact op voor een vrijblijvende offerte en advies.
  Spoed? Bel ons via 085-0657294.

  Neem direct contact op met BA Service BV

  Wilt u meer weten over de mogelijkheden van onze dakdekkerswerkzaamheden in Katwijk voor uw woning of kantoor? Of wilt u onze dakdekkers in Katwijk direct inschakelen voor uw dakwerkzaamheden? Neem dan telefonisch contact op via 085-0657294. U kunt ook een bericht achterlaten op het online contactformulier op onze website. Wij maken dan zo snel mogelijk een afspraak met u, zodat onze dakdekkers in Katwijk direct aan de slag kunnen met uw dak.

  Ontvang een vrijblijvende prijsopgave