085-0657294
 • Allround Bouwbedrijf
 • Loodgieterswerk
 • Dakbedekking
 • Sinds 1948!
 • Deskundige oplossingen
 • Vrijblijvende offerte

Dakdekker Dordrecht

  Ontvang een vrijblijvende offerte binnen 24 uur!


  *verplichte velden

  [contact-form-7 404 "Niet gevonden"]

  Dakdekker in Dordrecht inschakelen? BA Service BV!
  Ook uw aannemer en loodgieter!

  Wij verzorgen al uw dakdekkerswerkzaamheden

  Bent u op zoek naar een vakbekwame dakdekker in Dordrecht? BA Service BV is gespecialiseerd in de constructie en het onderhoud van bitumen en kunststof dakbedekking. Voor alle soorten dakwerkzaamheden, van een lekkende dakgoot tot complete aanleg bij nieuwbouw- of renovatieprojecten zijn wij uw vakbekwame dakdekker. Voor wie een goede dakdekker in Dordrecht zoekt zijn wij de meest voor de hand liggende keuze. Maak dus direct een afspraak met uw dakdekker in Dordrecht. U kunt ons ook inschakelen voor andere bouwwerkzaamheden. Daarover vindt u onderstaand op de pagina meer informatie.

  Onze kwalitatief hoogwaardige dakdekkersservice

  BA Service BV is als dakdekker in Dordrecht al sinds 1948 gespecialiseerd in het aanleggen van diverse soorten dakbedekking voor platte daken en hellende daken. U kunt ons bellen voor de aanleg van onder andere bitumen dakbedekkingen, EDPM, een milieuvriendelijk groendak (of vegetatiedak/daktuin) en zonnepanelen. Kortom, voor al uw daken en dakbedekkingen is BA Service BV het juiste adres voor u. Als dakdekker in Dordrecht leggen wij met een kwalitatief zeer goede dakbedekking de basis voor de beste isolatie van uw pand. Dat betekent voor u dus ook meteen een forse besparing op uw energielasten.

  Dakdekker Dordrecht

  Kies de zekerheid van een goede dakdekker

  Net als ieder ander, wilt u zich ook niet druk hoeven maken over de kwaliteit van het dak van uw woning of kantoorpand. U moet er natuurlijk op kunnen vertrouwen dat uw dak voorzien is van een solide constructie, zodat u zich hierover geen zorgen hoeft te maken. Van uw dakdekker in Dordrecht mag u dus altijd verwachten dat u zelf geen omkijken heeft naar de betrouwbaarheid van de dakwerkzaamheden. Voor welke dakwerkzaamheden kunt u bij BA Service BV terecht?

  Wij verzorgen ook andere bouwwerkzaamheden

  Wij zijn niet alleen het dakdekkersbedrijf voor Dordrecht. Wij zijn daarnaast ook een allround bouwbedrijf met alle kennis en ervaring om uw verbouwingen zeer snel uit te voeren tegen een aantrekkelijke prijs. Op het gebied van verbouwingen zijn wij voornamelijk gespecialiseerd in het inpandig verbouwen van woningen en bedrijfsruimtes.

  Naast verbouwingen kunt u ons ook inschakelen voor nieuwbouw- of renovatiewerkzaamheden. Wilt u meer weten over het uitvoeren een verbouwing, renovatie of nieuwbouw? Neem dan ook zeker contact met ons op.

  | BA Service BV |
  Voor al uw dak-, bouw projecten, verbouwing- en loodgieters werkzaamheden

  Neem contact op voor een vrijblijvende offerte en advies.
  Spoed? Bel ons via 085-0657294.

  Direct contact opnemen met BA Service BV

  Wilt u meer weten over BA Service BV als dakdekker in Dordrecht? Of wilt u meer informatie over onze werkwijze? Of wilt u onze dakdekker in Dordrecht direct inschakelen voor uw dakwerkzaamheden?

  Neem dan telefonisch contact op via 085-0657294. U kunt ook een bericht achterlaten via het online contactformulier op onze website. Wij maken dan zo snel mogelijk een afspraak met u, zodat onze dakdekkers in Dordrecht direct aan de slag kunnen met uw dak.

  Ontvang een vrijblijvende prijsopgave