085-0657294
 • Allround Bouwbedrijf
 • Loodgieterswerk
 • Dakbedekking
 • Sinds 1948!
 • Deskundige oplossingen
 • Vrijblijvende offerte

Bouwbedrijf Delft

  Ontvang een vrijblijvende offerte binnen 24 uur!


  *verplichte velden

  [contact-form-7 404 "Niet gevonden"]

  Bouwbedrijf in Delft inschakelen? BA Service BV!
  Ook uw loodgieter en dakdekker!

  Voor nieuwbouw, verbouw en renovatie.

  BA Service bv is het bouwbedrijf in Delft voor al uw bouwwerkzaamheden. Wij zijn een veelzijdig bouwbedrijf, dakdekker, aannemer en vakkundige loodgieter met een zeer lange staat van dienst in de bouwwereld in Delft. Wij hebben alle know-how in huis voor nieuwbouw, verbouw, loodgieterswerk en dakdekkerswerkzaamheden. Wij verzorgen bouwkundig-, interieur- en inrichtingsadvies (met 3D-impressieschetsen), alle voorkomende installatiewerken, timmerwerken, stucwerk en schilderwerk, vloeren, (systeem)plafonds, keukens, badkamers enzovoorts.

  Snelle verbouwing tegen een goede prijs

  BA Service bv is het bouwbedrijf in Delft en de aannemer voor de meest uiteenlopende bouwwerkzaamheden; van nieuwbouw en verbouw tot aan de renovatie of restauratie. Een eigen huis laten bouwen of uw kantoor grondig aanpassen? Bij nieuwbouw geeft u uiteraard zelf invulling aan uw wensen. Voor het restaureren van uw woning of bedrijf maken we vooraf een overzichtelijk stappenplan en een uitgebreide offerte. Voor de meeste van onze opdrachtgevers is het snel verbouwen van het pand zeer belangrijk. Tijd is geld! Is dat ook op u van toepassing? Wij zorgen altijd voor een snelle verbouwing tegen een zeer goede prijs, zonder dat de bouwkwaliteit in het geding komt. Indien nodig, werken we daarvoor als uw aannemer in Delft ook buiten de reguliere werktijden.

  Bouwbedrijf Delft

  Al uw loodgieterswerk in Delft

  Naast bouwbedrijf is BA Service bv ook uw loodgieter in Delft. Wij doen alle loodgieterswerkzaamheden. Of we nu uw complete badkamer of keuken verbouwen, of slechts een wasbak plaatsen in het toilet.

  Wij doen ook de installatie en het onderhoud van uw centrale verwarmingsinstallatie. En zelfs bij nood, zoals bij het verhelpen van verstoppingen of lekkages in uw leidingen kunt u ons bouwbedrijf in Delft altijd inschakelen.

  Dakdekkersservice van bouwbedrijf BA Service bv

  Wist u dat BA Service bv al sinds 1948 naast bouwbedrijf ook het meest gevraagde dakdekkersbedrijf in Delft is? Als dakdekker zijn wij zeer bedreven in het aanleggen van dakbedekkingen voor platte en ook schuine daken. Daarbij gaat het bijvoorbeeld om bitumen dakbedekkingen, EDPM, milieuvriendelijke groendaken (of vegetatiedak/daktuin) en zonnepanelen. Als dakdekker en bouwbedrijf in Delft leggen wij met een zeer goede dakbedekking de basis voor een optimale isolatie van uw woning of kantoor.

  | BA Service BV |
  Voor al uw dak-, bouw projecten, verbouwing- en loodgieters werkzaamheden

  Neem contact op voor een vrijblijvende offerte en advies.
  Spoed? Bel ons via 085-0657294.

  Direct contact opnemen met bouwbedrijf BA Service bv

  Schakel ook bouwbedrijf BA Service bv in Delft in voor uw bouwwerkzaamheden. Wij zijn uw betrouwbare partner voor uw nieuwbouw-, verbouw-, renovatie- en restauratiewerkzaamheden. Daarnaast zijn wij ook de vakkundige dakdekker en loodgieter voor Delft en omgeving. Meer weten? Neem direct contact met ons op door het invullen van het contactformulier op de website of te bellen naar 085-0657294. U ziet onze reactie dan uiteraard zo snel mogelijk tegemoet. Voor een bouwbedrijf in Delft gaat u natuurlijk naar BA Service bv.

  Ontvang een vrijblijvende prijsopgave