085-0657294
 • Allround Bouwbedrijf
 • Loodgieterswerk
 • Dakbedekking
 • Sinds 1948!
 • Deskundige oplossingen
 • Vrijblijvende offerte

Dakdekker Delft

  Ontvang een vrijblijvende offerte binnen 24 uur!


  *verplichte velden

  [contact-form-7 404 "Niet gevonden"]

  Dakdekker in Delft inschakelen? BA Service BV!
  Ook uw aannemer en loodgieter!

  BA Service BV verzorgt al uw dakdekkerswerkzaamheden

  Bent u op zoek naar een vakkundige dakdekker in Delft? BA Service BV is gespecialiseerd in de constructie en het onderhoud van bitumen en kunststof dakbedekkingen. Wij zijn uw vakbekwame dakdekker in Delft voor alle soorten dakwerkzaamheden, zoals het verhelpen van een lekkende dakgoot tot de complete dakaanleg bij nieuwbouw- of renovatieprojecten. Maak dus direct een afspraak met uw dakdekker in Delft. U kunt ons overigens ook inschakelen voor andere bouwwerkzaamheden. Onderstaand leest u er meer over.

  Onze kwalitatief hoogwaardige dakdekkersservice

  BA Service BV is als dakdekker in Delft al sinds 1948 gespecialiseerd in de aanleg van diverse soorten dakbedekking voor platte daken en hellende daken. U kunt ons bellen voor allerlei dakwerken in Delft. Wij voeren bedekkingswerk, isolatiewerkzaamheden, lood- en zinkwerk, reparatiewerk, controles en onderhoud uit aan alle typen daken, aan boeidelen, lichtkoepels, dakbeschot en schoorstenen. Kortom, voor al uw daken en dakbedekkingen is BA Service BV het juiste adres voor u. Als dakdekker in Delft leggen wij met een kwalitatief zeer goede dakbedekking de basis voor de beste isolatie van uw pand.

  Dakdekker Delft

  Kies de zekerheid van een goede dakdekker

  Net als ieder ander, wilt u zich ook niet druk hoeven maken over de kwaliteit van het dak van uw woning of kantoorpand. U wilt er natuurlijk op kunnen vertrouwen dat uw dak voorzien is van een solide constructie, zodat u zich hierover geen zorgen hoeft te maken. Van uw dakdekker in Delft moet u er blindelings op kunnen vertrouwen dat de betrouwbaarheid van de dakwerkzaamheden in orde is. Voor welke dakwerkzaamheden kunt u bij BA Service BV terecht?

  BA Service BV: ook voor overige bouwwerkzaamheden

  Wij zijn niet alleen het gespecialiseerde dakdekkersbedrijf voor Delft. BA Service BV is ook een allround bouwbedrijf met alle benodigde kennis en ervaring voor uw verbouwingen tegen een aantrekkelijke tarieven. Op het gebied van verbouwingen zijn wij gespecialiseerd in het inpandig verbouwen van woningen en bedrijfsruimtes.

  Daarnaast kunt u ons ook inschakelen voor nieuwbouw- of renovatiewerkzaamheden. Kunnen wij u persoonlijk meer vertellen over de uitvoering van een verbouwing, renovatie of nieuwbouw? Neem ook dan zeker contact met ons op.

  | BA Service BV |
  Voor al uw dak-, bouw projecten, verbouwing- en loodgieters werkzaamheden

  Neem contact op voor een vrijblijvende offerte en advies.
  Spoed? Bel ons via 085-0657294.

  Direct contact opnemen met BA Service BV

  Wilt u meer weten over BA Service BV als dakdekker in Delft? Of wilt u meer informatie over onze werkwijze? Of wilt u onze dakdekker in Delft direct inschakelen voor uw dakwerkzaamheden?

  Neem dan telefonisch contact op via 085-0657294. U kunt ook een bericht achterlaten via het online contactformulier op onze website. Wij maken dan zo snel mogelijk een afspraak met u. Voor een betrouwbare en vakkundige dakdekker in Delft gaat u uiteraard naar BA Service BV.

  Ontvang een vrijblijvende prijsopgave