085-0657294
 • Allround Bouwbedrijf
 • Loodgieterswerk
 • Dakbedekking
 • Sinds 1948!
 • Deskundige oplossingen
 • Vrijblijvende offerte

Dakdekker Capelle aan den IJssel

  Ontvang een vrijblijvende offerte binnen 24 uur!


  *verplichte velden

  [contact-form-7 404 "Niet gevonden"]

  Dakdekker in Capelle aan den IJssel inschakelen? BA Service BV!
  Ook uw aannemer en loodgieter!

  Wij verzorgen al uw dakdekkerswerkzaamheden

  Heeft u een dakdekker nodig in Capelle aan den IJssel? BA Service BV is gespecialiseerd in
  het aanleggen en onderhouden van bitumineuze en kunststof dakbedekking. Voor alle soorten dakwerkzaamheden, van een lekkende dakgoot tot complete aanleg bij nieuwbouw- of renovatieprojecten zijn wij uw vakbekwame dakdekker. Voor wie een goede dakdekker in Capelle aan den IJssel zoekt, zijn wij de juiste keuze. Maak dus direct een afspraak met uw dakdekker in Capelle aan den IJssel. Wist u dat u ons ook voor andere bouwwerkzaamheden kunt u inschakelen? Onderstaand leest u er meer over.

  Onze kwalitatief hoogwaardige dakdekkersservice

  BA Service BV als dakdekker in Katwijk is al sinds 1948 gespecialiseerd in het aanleggen van diverse soorten dakbedekking voor platte daken en hellende daken. U kunt ons als dakdekker inschakelen onder andere bitumineuze dakbedekking, EDPM, een milieuvriendelijk groendak (of vegetatiedak/daktuin) en zonnepanelen. Kortom, voor al uw daken en dakbedekkingen is BA Service BV het juiste adres voor u. Als dakdekker in Capelle aan den IJssel leggen wij met een kwalitatief zeer goede dakbedekking de basis voor de meest optimale isolatie van uw pand. Dat betekent voor u dus ook meteen een forse besparing op uw energiekosten.

  Dakdekker Capelle aan den IJssel

  Kies voor de zekerheid van een goede dakdekker

  Net als ieder ander, wilt u zich ook niet druk hoeven maken over de kwaliteit van het dak van uw woning of kantoorpand. U mag verwachten dat uw dak voorzien is van een solide constructie en dat u zich hierover geen zorgen hoeft te maken. Van uw dakdekker in Capelle aan den IJssel mag u dus ook verwachten dat u zelf geen omkijken heeft naar de betrouwbaarheid van de dakwerkzaamheden. Voor welk soort daken kunt u bij BA Service BV terecht?

  Wij verzorgen ook andere bouwwerkzaamheden

  Naast dakdekkersbedrijf, is BA Service BV in Capelle aan den IJssel ook een allround bouwbedrijf dat alle kennis en vaardigheden in huis heeft om uw verbouwing zeer snel uit te voeren tegen een aantrekkelijke prijs. Op het gebied van verbouwingen zijn wij voornamelijk gespecialiseerd in het inpandig verbouwen van woon- en bedrijfsruimtes.

  Naast verbouwingen kunt u ons ook inschakelen voor nieuwbouw of renovatie. Wilt u meer te weten komen over de uitvoering van een verbouwing, renovatie of nieuwbouw? Neem ook dan contact met ons op.

  | BA Service BV |
  Voor al uw dak-, bouw projecten, verbouwing- en loodgieters werkzaamheden

  Neem contact op voor een vrijblijvende offerte en advies.
  Spoed? Bel ons via 085-0657294.

  Neem direct contact op met BA Service BV

  Heeft u behoefte aan meer informatie over onze werkwijze? Of wilt u onze dakdekker in Capelle aan den IJssel direct inschakelen voor uw dakwerkzaamheden? Neem dan telefonisch contact op via 085-0657294. U kunt ook een bericht achterlaten via het online contactformulier op onze website. Wij maken dan zo snel mogelijk een afspraak met u, zodat onze dakdekkers in Capelle aan den IJssel direct aan de slag kunnen met uw dak.

  Ontvang een vrijblijvende prijsopgave