085-0657294
 • Allround Bouwbedrijf
 • Loodgieterswerk
 • Dakbedekking
 • Sinds 1948!
 • Deskundige oplossingen
 • Vrijblijvende offerte

Dakdekker Spijkenisse

  Ontvang een vrijblijvende offerte binnen 24 uur!


  *verplichte velden

  [contact-form-7 404 "Niet gevonden"]

  Dakdekker in Spijkenisse inschakelen? BA Service BV!
  Ook uw aannemer en loodgieter!

  BA Service BV verzorgt al uw dakdekkerswerkzaamheden

  Voor een vakkundige dakdekker in Spijkenisse gaat u naar BA Service BV. Wij zijn gespecialiseerd in de constructie en het onderhoud van bitumen en kunststof dakbedekkingen. Wij zijn uw dakspecialist in Spijkenisse voor alle soorten dakwerkzaamheden, waaronder het voorkomen en verhelpen van lekkende dakgoten tot aan de complete aanleg van daken bij nieuwbouw- of renovatieprojecten. Meer weten? Maak direct een afspraak met uw dakdekker in Spijkenisse. Overigens kunt u ons ook bellen voor andere bouwwerkzaamheden. Onderstaand leest u er meer over.

  Kies voor onze kwalitatief hoogwaardige dakdekkersservice

  BA Service BV is als dakdekker in Spijkenisse al sinds 1948 uw specialist in het aanleggen van diverse soorten dakbedekkingen voor platte en hellende daken. U kunt ons bellen voor allerlei dakwerkzaamheden in Spijkenisse. Wij voeren bedekkingswerk, isolatiewerkzaamheden, lood- en zinkwerk, reparatiewerk, controles en onderhoud uit aan alle soorten daken, aan boeidelen, lichtkoepels, dakbeschot en schoorstenen. Kortom, voor al uw daken en dakbedekkingen is BA Service BV het juiste adres voor u. Als dakdekker in Spijkenisse leggen wij met een kwalitatief zeer goede dakbedekking de basis voor de beste isolatie van uw pand.

  Dakdekker Spijkenisse

  Kies voor de zekerheid van een betrouwbare dakdekker

  Ook u wilt zich uiteraard niet druk hoeven maken over de kwaliteit van het dak van uw woning of kantoorpand. U wilt er natuurlijk op kunnen vertrouwen dat uw dak voorzien is van een solide constructie. Van uw dakdekker in Spijkenisse mag u er blindelings op vertrouwen dat de betrouwbaarheid van de dakwerkzaamheden in orde is. Welke dakwerkzaamheden kunnen wij bij u uitvoeren. U kunt ons onder andere bellen voor:

  BA Service BV: ook voor overige bouwwerkzaamheden

  Wij zijn natuurlijk al sinds jaar en dag de gespecialiseerde dakdekker in Spijkenisse. Maar daarnaast is BA Service BV is ook een allround bouwbedrijf met alle benodigde kennis en ervaring voor uw verbouwingen tegen een aantrekkelijke tarieven. Wij zijn gespecialiseerd in het inpandig verbouwen van woningen en bedrijven.

  Ook als het gaat om nieuwbouw- of renovatiewerkzaamheden. Kunnen wij u meer vertellen over de uitvoering van een verbouwing, renovatie of nieuwbouw? Neem ook dan zeker contact met ons op.

  | BA Service BV |
  Voor al uw dak-, bouw projecten, verbouwing- en loodgieters werkzaamheden

  Neem contact op voor een vrijblijvende offerte en advies.
  Spoed? Bel ons via 085-0657294.

  Direct contact opnemen met BA Service BV

  Wilt u meer weten over BA Service BV als dakdekker in Spijkenisse? Of wilt u meer informatie over onze werkwijze? Of wilt u onze dakdekker in Spijkenisse direct inschakelen voor uw dakwerkzaamheden? Neem dan telefonisch contact op via 085-0657294. U kunt ook een bericht achterlaten via het online contactformulier op onze website. Wij maken dan zo snel mogelijk een afspraak met u. Voor een betrouwbare en vakkundige dakdekker in Spijkenisse gaat u natuurlijk naar BA Service BV.

  Ontvang een vrijblijvende prijsopgave