085-0657294
 • Allround Bouwbedrijf
 • Loodgieterswerk
 • Dakbedekking
 • Sinds 1948!
 • Deskundige oplossingen
 • Vrijblijvende offerte

Dakdekker Alphen aan den Rijn

  Ontvang een vrijblijvende offerte binnen 24 uur!


  *verplichte velden

  [contact-form-7 404 "Niet gevonden"]

  Dakdekker in Alphen aan den Rijn inschakelen? BA Service BV!
  Ook uw aannemer en loodgieter!

  BA Service BV verzorgt al uw dakdekkerswerkzaamheden

  Bent u op zoek naar een vakbekwame dakdekker in Alphen aan den Rijn? BA Service BV is gespecialiseerd in de constructie en het onderhoud van bitumen en kunststof dakbedekkingen. Voor alle soorten dakwerkzaamheden, zoals het oplossen van lekkende dakgoot tot complete aanleg bij nieuwbouw- of renovatieprojecten zijn wij uw vakbekwame dakdekker. Maak dus direct een afspraak met uw dakdekker in Alphen aan den Rijn. U kunt ons overigens ook inschakelen voor andere bouwwerkzaamheden. Daarover vindt u onderstaand op de pagina meer informatie.

  Onze kwalitatief hoogwaardige dakdekkersservice

  BA Service BV is als dakdekker in Alphen aan den Rijn al sinds 1948 gespecialiseerd in het aanleggen van diverse soorten dakbedekking voor platte daken en hellende daken. U kunt ons bellen voor allerlei dakwerken in Alphen aan den Rijn. Wij voeren bedekkingswerk, isolatiewerkzaamheden, lood- en zinkwerk, reparatiewerk, controles en onderhoud uit aan alle typen daken, aan boeidelen, lichtkoepels, dakbeschot en schoorstenen. Kortom, voor al uw daken en dakbedekkingen is BA Service BV het juiste adres voor u. Als dakdekker in Alphen aan den Rijn leggen wij met een kwalitatief zeer goede dakbedekking de basis voor de beste isolatie van uw pand.

  Dakdekker Alphen aan den Rijn

  Kies de zekerheid van een goede dakdekker

  Net als ieder ander, wil u zich ook niet druk hoeven maken over de kwaliteit van het dak van uw woning of kantoorpand. U moet er natuurlijk op kunnen vertrouwen dat uw dak voorzien is van een solide constructie, zodat u zich hierover geen zorgen hoeft te maken. Van uw dakdekker in Alphen aan den Rijn mag u dus zeker verwachten dat u zelf geen omkijken heeft naar de betrouwbaarheid van de dakwerkzaamheden. Voor welke dakwerkzaamheden kunt u bij BA Service BV terecht?

  Wij verzorgen ook andere bouwwerkzaamheden

  Wij zijn niet alleen het gespecialiseerde dakdekkersbedrijf voor Alphen aan den Rijn. BA Service BV is ook een allround bouwbedrijf met alle benodigde kennis en ervaring voor uw verbouwingen tegen aantrekkelijke tarieven. Op het gebied van verbouwingen zijn wij gespecialiseerd in het inpandig verbouwen van woningen en bedrijfsruimtes.

  Daarnaast kunt u ons ook inschakelen voor nieuwbouw- of renovatiewerkzaamheden. Kunnen wij u persoonlijk meer vertellen over de uitvoering van een verbouwing, renovatie of nieuwbouw? Neem ook dan zeker contact met ons op.

  | BA Service BV |
  Voor al uw dak-, bouw projecten, verbouwing- en loodgieters werkzaamheden

  Neem contact op voor een vrijblijvende offerte en advies.
  Spoed? Bel ons via 085-0657294.

  Direct contact opnemen met BA Service BV

  Wilt u meer weten over BA Service BV als dakdekker in Alphen aan den Rijn? Of wilt u meer informatie over onze werkwijze? Of wilt u onze dakdekker in Alphen aan den Rijn direct inschakelen voor uw dakwerkzaamheden?

  Neem dan telefonisch contact op via 085-0657294. U kunt ook een bericht achterlaten via het online contactformulier op onze website. Wij maken dan zo snel mogelijk een afspraak met u. Voor een betrouwbare dakdekker in Alphen aan den Rijn gaat u uiteraard naar BA Service BV.

  Ontvang een vrijblijvende prijsopgave