085-0657294
 • Allround Bouwbedrijf
 • Loodgieterswerk
 • Dakbedekking
 • Sinds 1948!
 • Deskundige oplossingen
 • Vrijblijvende offerte

Bouwbedrijf Spijkenisse

  Ontvang een vrijblijvende offerte binnen 24 uur!


  *verplichte velden

  [contact-form-7 404 "Niet gevonden"]

  Bouwbedrijf in Spijkenisse inschakelen? BA Service BV!
  Ook uw loodgieter en dakdekker!

  Uw bouwbedrijf in Spijkenisse

  BA Service bv is het bouwbedrijf in Spijkenisse voor alle soorten bouwwerkzaamheden. Wij zijn een zeer veelzijdig bouwbedrijf, dakdekker, aannemer en vakkundige loodgieter met een lange staat van dienst in de bouwwereld in Spijkenisse. Wij hebben alle kennis en ervaring in huis voor nieuwbouw, verbouw, loodgieterswerk en dakdekkerswerkzaamheden. Wij verzorgen bouwkundig-, interieur- en inrichtingsadvies (met 3D-impressieschetsen), alle voorkomende installatiewerken, timmerwerken, stucwerk en schilderwerk, vloeren, (systeem)plafonds, keukens, badkamers en meer. BA Service BV is het meest complete bouwbedrijf in Spijkenisse.

  Snelle verbouwing tegen een goede prijs

  BA Service bv is het meest veelzijdige bouwbedrijf in Spijkenisse en ook uw aannemer voor de meest uiteenlopende bouwopdrachten, van nieuwbouw en verbouw tot aan de renovatie of een complete restauratie. Bent u van plan een nieuw huis te laten bouwen of is uw kantoor aan een grondige verbouwing toe? Bij nieuwbouw geeft u uiteraard zelf invulling aan uw wensen. Voor het restaureren of verbouwen van uw woning of bedrijf maken we vooraf een overzichtelijk stappenplan en een uitgebreide offerte. Voor veel van onze opdrachtgevers is het snel verbouwen van het pand zeer belangrijk. Tijd is namelijk geld! Is dat ook op u van toepassing? Laat het ons dan weten. Wij zorgen altijd voor een snelle verbouwing tegen een zeer goede prijs, zonder dat de bouwkwaliteit daaronder te lijden heeft. Als het nodig is, werken we daarvoor als uw aannemer in Spijkenisse ook buiten de normale werkuren.

  Bouwbedrijf Spijkenisse

  Ook specialist in uw loodgieterswerk in Spijkenisse

  Naast bouwbedrijf in Spijkenisse is BA Service bv ook gespecialiseerd in al uw loodgieterswerk. Dat kan zijn een complete badkamer- of keukenverbouwing, of slechts het plaatsen van een wasbak in het toilet. Wij doen ook de installatie en het onderhoud van uw centrale verwarmingsinstallatie.

  En zelfs bij nood, zoals bij het verhelpen van verstoppingen of lekkages in uw leidingen, kunt u ons bouwbedrijf in Spijkenisse altijd inschakelen voor loodgieterswerkzaamheden.

  Vakkundige dakdekkersservice van BA Service bv

  Wist u dat BA Service bv al sinds 1948 als bouwbedrijf ook het meest gevraagde dakdekkersbedrijf in Spijkenisse is? Als dakdekkers zijn wij zeer bedreven in de constructie van dakbedekkingen voor platte en schuine daken op woningen en bedrijfspanden. U kunt bij ons terecht voor bijvoorbeeld bitumen dakbedekkingen, EDPM, milieuvriendelijke groendaken (of vegetatiedak/daktuin) en zonnepanelen. Als dakdekkers- en bouwbedrijf in Spijkenisse leggen wij voor u met een goede dakbedekking de basis voor een optimale isolatie van uw woning of kantoorpand.

  | BA Service BV |
  Voor al uw dak-, bouw projecten, verbouwing- en loodgieters werkzaamheden

  Neem contact op voor een vrijblijvende offerte en advies.
  Spoed? Bel ons via 085-0657294.

  Direct contact opnemen met bouwbedrijf BA Service bv

  Schakel ook bouwbedrijf BA Service bv in Spijkenisse in voor al uw bouwwerkzaamheden. Wij zijn graag uw betrouwbare partner voor uw nieuwbouw-, verbouw-, renovatie- en restauratiewerkzaamheden. Ook zijn wij ook de vakkundige dakdekker en loodgieter voor Spijkenisse en omgeving. Wilt u meer weten over onze werkzaamheden? Neem dan direct contact met ons op door het invullen van het contactformulier op de website of te bellen naar 085-0657294. U ziet onze reactie dan uiteraard zo snel mogelijk tegemoet. Voor een top bouwbedrijf in Spijkenisse gaat u natuurlijk naar BA Service bv.

  Ontvang een vrijblijvende prijsopgave