085-0657294
 • Allround Bouwbedrijf
 • Loodgieterswerk
 • Dakbedekking
 • Sinds 1948!
 • Deskundige oplossingen
 • Vrijblijvende offerte

Bouwbedrijf Rijswijk

  Ontvang een vrijblijvende offerte binnen 24 uur!


  *verplichte velden

  [contact-form-7 404 "Niet gevonden"]

  Bouwbedrijf in Rijswijk inschakelen? BA Service BV!
  Ook uw loodgieter en dakdekker!

  Uw bouwbedrijf in Rijswijk

  BA Service bv is het bouwbedrijf in Rijswijk voor alle soorten bouwwerkzaamheden. Wij zijn een zeer veelzijdig bouwbedrijf, dakdekker, aannemer en vakkundige loodgieter met een lange staat van dienst en veel vaste klanten in Rijswijk. Wij delen graag onze expertise voor nieuwbouw, verbouw, loodgieterswerk en dakdekkerswerkzaamheden en laten dat zien in onze projecten. Bij ons kunt u terecht voor bouwkundig-, interieur- en inrichtingsadvies (met 3D-impressieschetsen), alle voorkomende installatiewerken, timmerwerken, stucwerk en schilderwerk, vloeren, (systeem)plafonds, keukens, badkamers en meer. BA Service BV is het meest complete bouwbedrijf in Rijswijk.

  Snelle verbouwing tegen een goede prijs

  BA Service bv is het meest veelzijdige bouwbedrijf in Rijswijk en ook uw aannemer voor bouwopdrachten van diverse aard. Dat gaat van nieuwbouw en verbouw tot aan de renovatie of een complete restauratie. Nieuw huis bouwen of een kantoor verbouwen? Bij nieuwbouw geeft u uiteraard zelf invulling aan uw wensen. En voor een verbouwing of restauratie van een pand maken we vooraf een overzichtelijk stappenplan en een uitgebreide offerte. Voor veel van onze opdrachtgevers is het snel verbouwen van het pand vaak zeer belangrijk. Ook voor u? Vertel het ons en we zorgen voor een snelle verbouwing tegen een zeer goede prijs, zonder dat de bouwkwaliteit daaronder te lijden heeft. Eventueel werken we daarvoor als uw aannemer in Rijswijk ook buiten de normale werkuren.

  Bouwbedrijf Rijswijk

  Ook voor al uw loodgieterswerk in Rijswijk

  Als bouwbedrijf in Rijswijk is BA Service bv ook gespecialiseerd in alle voorkomende loodgieterswerkzaamheden. Bijvoorbeeld een complete badkamer- of keukenverbouwing, of uitsluitend het plaatsen van een wasbak. Dat maakt niet uit.

  Wij doen ook de installatie en het onderhoud van uw centrale verwarmingsinstallatie. En ook bij het verhelpen van verstoppingen of lekkages kunt u ons bouwbedrijf in Rijswijk altijd inschakelen voor loodgieterswerkzaamheden.

  Vakkundige dakdekkersservice van BA Service bv

  Wist u dat BA Service bv al sinds 1948 naast bouwbedrijf ook het meest gevraagde dakdekkersbedrijf in Rijswijk is? In al die jaren zijn wij als dakdekkers zeer bedreven geraakt in de constructie van dakbedekkingen voor platte en schuine daken op woningen en bedrijven. U kunt bij ons terecht voor bijvoorbeeld bitumen dakbedekkingen, EDPM, milieuvriendelijke groendaken (of vegetatiedak/daktuin) en zonnepanelen. Als dakdekkers- en bouwbedrijf in Rijswijk zorgen wij voor een goede basis als het gaat om het isoleren van uw woning of kantoor.

  | BA Service BV |
  Voor al uw dak-, bouw projecten, verbouwing- en loodgieters werkzaamheden

  Neem contact op voor een vrijblijvende offerte en advies.
  Spoed? Bel ons via 085-0657294.

  Direct contact opnemen met bouwbedrijf BA Service bv

  Schakel ook bouwbedrijf BA Service bv in Rijswijk in voor alles wat met bouwen te maken heeft. Wij zijn graag uw solide partner voor uw nieuwbouw-, verbouw-, renovatie- en restauratiewerkzaamheden. Ook zijn wij de vakkundige dakdekker en loodgieter voor Rijswijk. Wilt u meer weten over onze activiteiten en tarieven? Neem dan contact met ons op via het contactformulier op de website of bel naar 085-0657294. U ziet onze reactie dan uiteraard zo snel mogelijk tegemoet. Voor een solide bouwbedrijf in Rijswijk gaat u natuurlijk naar BA Service bv.

  Ontvang een vrijblijvende prijsopgave