085-0657294
 • Allround Bouwbedrijf
 • Loodgieterswerk
 • Dakbedekking
 • Sinds 1948!
 • Deskundige oplossingen
 • Vrijblijvende offerte

Wat kost een dakdekker?

  Ontvang een vrijblijvende offerte binnen 24 uur!


  *verplichte velden

  Dakdekker gezocht? Nederland huist meer dan 1000 actieve dakdekkersbedrijven. Hierdoor kan het lastig zijn om een goede keuze te maken en loop je het risico om te stranden in een overvloed in informatie. Je kunt altijd gemakkelijk contact met onze onze dakdekkers contact opnemen voor een raming van de prijzen. In deze blog lees je hoe je deze prijzen goed kan vergelijken. Door de service en de prijzen naast elkaar te leggen betaal je namelijk nooit teveel en weet je precies waar je voor betaalt.

  Kosten dakdekker

  Een dakdekker inhuren kan best prijzig zijn.  Een rondje langs de velden leert je dat de prijzen in de wereld van daken nogal uiteen kunnen lopen.

  Uit eerdere onderzoekenWat kost een dakdekker? is gebleken dat prijsverschillen voor dezelfde klus kunnen oplopen tot wel 40%. Het is daarom belangrijk om een erkent en betrouwbaar bedrijf in te schakelen zodat u weet dat de prijzen representatief zijn. Wij raden u ook aan om altijd meerdere offertes op te vragen zodat u niet achteraf pas opmerkt dat het ook veel goedkoper had gekund. Op deze manier kunt u zichzelf verzek

  eren da

  t u alleen een hogere prijs betaalt als u kiest voor een hogere service.

  let er bijvoorbeeld op dat je niet alleen kijkt naar de prijs per uur.  Ook zaken als materiaalkosten worden uiteraard aan de klant doorberekend. Wilt u niet voor verassingen komen te staan? Vraag dan naar een complete offerte. De dakdekker zoekt dan voor u uit wat alle materiaalkosten zijn en hoeveel tijd hij hiervoor nodig heeft.

  Kosten per locatie

  De kosten voor een dakdekker kunnen zeer verschillen per locatie. Zo is een dakdekker in de randstad vaak duurder dan iemand uit de noordelijkere provincies. Let er dan ook op dat u verschillende dakdekker uit de regio inschakelt voor een offerte.  Ook kunnen de kosten per m2 verschillen. Deze prijzen worden meestal gebaseerd op de ervaring van de  dakdekker en zijn vaak een goede indicatie voor het te verwachten niveau. Ga daarom nooit zomaar voor de allergoedkoopste maar kijk naar het totaalplaatje. Op deze manier bent u verzekerd van een kwalitatief goed dak. Wilt u meer weten? Neem dan contact met ons op of kijk in onze blogs voor meer tips.

   

   

   

  Ontvang een vrijblijvende prijsopgave