085-0657294
 • Allround Bouwbedrijf
 • Loodgieterswerk
 • Dakbedekking
 • Sinds 1948!
 • Deskundige oplossingen
 • Vrijblijvende offerte

Loodgieter Vlaardingen

  Ontvang een vrijblijvende offerte binnen 24 uur!


  *verplichte velden

  [contact-form-7 404 "Niet gevonden"]

  Loodgieter in Vlaardingen inschakelen? BA Service BV!
  Ook uw aannemer en dakdekker!

  Hulp van onze loodgieter in Vlaardingen

  Wanneer u last heeft van een verstopping van uw riool of afvoer, wilt u zo snel mogelijk een goede loodgieter inschakelen in Vlaardingen. U kunt dan altijd terecht bij BA Service. U belt ons, en onze loodgieter komt zo snel mogelijk bij u langs om de verstopping of lekkage adequaat op te lossen. Onze loodgieter staat ook voor u klaar bij het realiseren van een nieuwe badkamer of keuken. Hierbij nemen uw wensen als uitgangspunt. Zoekt u een specialist voor het onderhoud van CV-ketel? Bel gerust onze loodgieter. Voor meer informatie over onze werkzaamheden leest u verder of neemt u direct contact met ons op. Wij maken dan graag een afspraak met u voor een bezoek van onze loodgieter in Vlaardingen.

  Hulp van onze loodgieter bij lekkages en verstopping

  Wanneer uw riool, afvoer of wc verstopt is, zorgt dit voor veel overlast in uw huishouden. Het is dan is ook belangrijk dat er zo snel mogelijk een loodgieter langskomt om de wc, de afvoer of het riool te ontstoppen. U belt dan gewoon het spoednummer van BA Service. Onze loodgieter komt dan zo snel mogelijk bij u langs in Vlaardingen om aan de slag te gaan. Ook voor het verhelpen van een lekkage kunt u bij ons aankloppen. Wij hebben alle kennis en vaardigheden in huis om de lekkage aan te pakken.

  Loodgieter Vlaardingen

  CV onderhoud door onze loodgieter in Vlaardingen

  Vrijwel iedere woning in Vlaardingen en omgeving heeft een verwarmingssysteem. Hierbij vormt de CV-ketel het hart. U wilt uiteraard zo lang mogelijk met uw CV kunnen doen en daarom is het belangrijk dat u regelmatig een loodgieter laat langskomen voor onderhoud. De loodgieter van BA Service helpt u graag met een periodieke inspectie. Tijdens deze inspectie kunnen wij ook tijdig onderdelen vervangen, zodat de levensduur van uw ketel wordt verlengt. Is het toch noodzakelijk om de CV-ketel te vervangen? Dan kunt u ook op onze hulp rekenen.

  De aanleg van een nieuwe badkamer of keuken

  Wilt u in Vlaardingen een nieuwe badkamer laten aanleggen of een keuken laten renoveren? Dan kunt u altijd terecht bij onze loodgieter. Wij voeren namelijk ook grotere klussen uit. Wij zorgen voor een keuken of badkamer die overeenkomt met uw wensen. Uiteraard wordt hierbij het leidingwerk tot in de puntjes verzorgd. Neem snel contact met ons op en geef uw wensen voor een nieuwe badkamer of keuken aan ons door.

  | BA Service BV |
  Voor al uw dak-, bouw projecten, verbouwing- en loodgieters werkzaamheden

  Neem contact op voor een vrijblijvende offerte en advies.
  Spoed? Bel ons via 085-0657294.

  Neem contact met ons op

  Wilt u de hulp van onze loodgieter in Vlaardingen inschakelen voor het aanpakken van een verstopping of lekkage? Wenst u onderhoud uit te laten voeren aan uw CV-ketel? Of wilt u een nieuwe badkamer of keuken laten realiseren? Benader ons dan via 085-0657294 of laat een bericht achter via het contactformulier op onze website. Onze loodgieter komt dan in Vlaardingen zo snel mogelijk bij u langs.

  Ontvang een vrijblijvende prijsopgave