085-0657294
 • Allround Bouwbedrijf
 • Loodgieterswerk
 • Dakbedekking
 • Sinds 1948!
 • Deskundige oplossingen
 • Vrijblijvende offerte

Loodgieter Spijkenisse

  Ontvang een vrijblijvende offerte binnen 24 uur!


  *verplichte velden

  [contact-form-7 404 "Niet gevonden"]

  Loodgieter in Spijkenisse inschakelen? BA Service BV!
  Ook uw aannemer en dakdekker!

  Hulp van onze loodgieter in Spijkenisse

  Heeft u behoefte aan de hulp van een loodgieter in regio Spijkenisse? Dan zit u helemaal goed bij BA Service. Wij zijn gespecialiseerd in loodgieterswerkzaamheden, zoals het verhelpen van een verstopping of lekkage, het onderhouden van uw CV-ketel en het realiseren van een nieuwe badkamer of keuken. Onze vakmensen werken zeer snel en leveren goede kwaliteit tegen een scherpe prijs. Voor meer informatie over onze diensten leest u verder of neemt u direct contact met ons op. Wij maken dan graag een afspraak voor een bezoek van onze loodgieter in Spijkenisse.

  Hulp van onze loodgieter bij lekkages en verstopping

  Heeft u in uw woning of pand in Spijkenisse last van een lekkage? Dan is het belangrijk dat u zo snel mogelijk een goede loodgieter langs laat komen om de lekkage te verhelpen. Wanneer dit niet gebeurd, kan het probleem verergeren met alle gevolgen van dien. U belt in dat geval gewoon de loodgieter van BA Service. Wij komen dan snel bij u langs om het probleem aan te pakken. Ook bij het verhelpen van een verstopte riolering of wc kunt u op onze hulp rekenen.

  Loodgieter Spijkenisse

  CV onderhoud door onze loodgieter in Spijkenisse

  De CV-ketel in uw woning of pand in Spijkenisse zorgt ervoor dat het binnen aangenaam warm is. Er ontstaat een probleem als de CV niet meer naar behoren werkt. Het is dan ook van belang dat de ketel in topconditite blijft. Laat daarom een keer in de zoveel tijd onderhoud uitvoeren door een loodgieter. Onze loodgieter komt graag langs voor een inspectie. Hij vervangt dan tijdig de verschillende onderdelen, zodat de ketel zo langs mogelijk meegaat. Moet uw CV-ketel toch vervangen worden? Dan kunt u ook op onze hulp rekenen.

  De aanleg van een nieuwe badkamer of keuken

  Wanneer u een nieuwe keuken of badkamer wilt laten aanleggen in Spijkenisse, kunt u ook rekenen op het vakmanschap van BA Service. Voordat wij bij u aan de slag gaan, gaan wij eerst het gesprek met u aan om uw wensen en ideeën in kaart te brengen.

  Neem contact met ons op en maak direct een afspraak voor een eerste gesprek.

  | BA Service BV |
  Voor al uw dak-, bouw projecten, verbouwing- en loodgieters werkzaamheden

  Neem contact op voor een vrijblijvende offerte en advies.
  Spoed? Bel ons via 085-0657294.

  Neem contact met ons op

  Schakel vandaag nog onze loodgieter in voor uw klus in Spijkenisse. Of het nu gaat om een verstopping, lekkage, onderhoud aan uw CV of het realiseren van een nieuwe badkamer of keuken, u kunt altijd op onze hulp rekenen. U belt ons via 085-0657294. Voor vragen of het maken van een afspraak kunt u ook een bericht achterlaten via het online contactformulier op onze website. Onze loodgieter in Spijkenisse gaat dan zo snel mogelijk bij u aan de slag.

  Ontvang een vrijblijvende prijsopgave