085-0657294
 • Allround Bouwbedrijf
 • Loodgieterswerk
 • Dakbedekking
 • Sinds 1948!
 • Deskundige oplossingen
 • Vrijblijvende offerte

Loodgieter Rijswijk

  Ontvang een vrijblijvende offerte binnen 24 uur!


  *verplichte velden

  [contact-form-7 404 "Niet gevonden"]

  Loodgieter in Rijswijk inschakelen? BA Service BV!
  Ook uw aannemer en dakdekker!

  Hulp van onze loodgieter in Rijswijk

  Loodgieter in Rijswijk nodig? Dan bent u bij BA Service aan het juiste adres. Bedrijven en particulieren kunnen bij ons terecht voor loodgietersdiensten met een snelle service, goede kwaliteit en scherpe prijzen. Wij helpen u onder andere met het ontstoppen van uw riool, het verhelpen van een lekkage, onderhoud van uw CV ketel en het realiseren van een nieuwe badkamer of keuken. Voor meer informatie leest u verder of neemt u contact met ons op. U kunt dan direct een afspraak maken met onze loodgieter in Rijswijk.

  loodgieter nodig in geval van lekkages en verstopping?

  Wanneer u in Rijswijk last heeft van een lekkage, wilt u uiteraard zo snel mogelijk een goede loodgieter inschakelen voor hulp. Als er niet snel een oplossing komt voor de lekkage, wordt de schade alleen maar groter. De loodgieter van BA Service kunt u altijd bellen voor spoedgevallen. Wij komen dan zo snel mogelijk bij u langs om het probleem op te lossen. Ook voor het oplossen van een verstopping in uw riool of wc kunt u rekenen op het vakmanschap van BA Service. Bel dus direct ons spoednummer voor adequate hulp.

  Loodgieter Rijswijk

  Onderhoud van uw CV door onze loodgieter in Rijswijk

  De CV-ketel is niet meer weg te denken uit de woningen en kantoren in Nederland. Via het verwarmingssysteem in uw woning of pand wordt de warmte verspreid. Om de CV in topconditie te houden, is het belangrijk dat er af en toe onderhoud wordt uitgevoerd. De loodgieter van BA Service helpt u graag met een inspectie van uw CV-ketel. Hij zorgt ervoor dat de onderdelen tijdig worden vervangen, zodat de levensduur van de ketel wordt verlengt. Is uw CV in Rijswijk verouderd? En moet hij vervangen worden? Dan kunt u ook op onze hulp rekenen.

  De aanleg van een nieuwe badkamer of keuken

  Wenst u in Rijswijk een nieuwe badkamer of keuken te laten realiseren door een specialist? Dan kunt u ook aankloppen bij BA Service. Onze loodgieter verzorgt uw volledige keuken of badkamer inclusief leidingwerk.

  Bij de realisatie nemen wij uw wensen en ideeën als uitgangspunt. Maak daarom snel een afspraak voor een oriënterend gesprek met onze vakman.

  | BA Service BV |
  Voor al uw dak-, bouw projecten, verbouwing- en loodgieters werkzaamheden

  Neem contact op voor een vrijblijvende offerte en advies.
  Spoed? Bel ons via 085-0657294.

  Neem contact met ons op

  Benader onze loodgieter voor een adequate oplossing bij een verstopping of lekkage. Ook gaan wij in Rijswijk graag aan de slag met het onderhoud van uw CV of het realiseren van een nieuwe badkamer of keuken. Bel ons via 085-0657294. Voor vragen of het maken van een afspraak kunt u ook een bericht achterlaten via het online contactformulier op onze website. Onze loodgieter in Rijswijk gaat dan zo snel mogelijk bij u aan de slag.

  Ontvang een vrijblijvende prijsopgave