085-0657294
 • Allround Bouwbedrijf
 • Loodgieterswerk
 • Dakbedekking
 • Sinds 1948!
 • Deskundige oplossingen
 • Vrijblijvende offerte

Loodgieter Katwijk

  Ontvang een vrijblijvende offerte binnen 24 uur!


  *verplichte velden

  [contact-form-7 404 "Niet gevonden"]

  Loodgieter in Katwijk inschakelen? BA Service BV!
  Ook uw aannemer en dakdekker!

  Hulp van onze loodgieter in Katwijk

  Heeft u last van lekkage? En wilt u een goede loodgieter inschakelen in Katwijk? Dan zit u helemaal goed bij BA Service. Onze loodgieter staat voor u klaar, wanneer u last heeft van een lekkage of verstopping. U belt ons spoednummer en wij komen zo snel mogelijk bij u langs om het probleem te verhelpen. Tevens kunt u ons inschakelen voor het aanleggen van een nieuwe badkamer of keuken. Wilt u een vakman inschakelen voor het onderhoud van uw CV-ketel? Dan kunt u ook bij ons aankloppen. Lees verder voor meer informatie of bel ons spoednummer om een afspraak te maken met onze loodgieter in Katwijk.

  Hulp van onze loodgieter bij lekkages en verstopping

  Is uw afvoer in Katwijk verstopt? Dan kan dit voor veel overlast zorgen binnen uw huishouden. Gelukkig kunt u dan altijd ons spoednummer bellen voor adequate hulp. Wanneer u ons belt, komt onze loodgieter zo snel mogelijk bij u langs om met verschillende materialen en technieken de verstopping op te lossen. Ook bij lekkages kunt u rekenen op de hulp van onze loodgieter. Wij zorgen voor een goede oplossing, zodat de lekkage direct is verholpen.

  Loodgieter Katwijk

  Onderhoud van uw CV door onze loodgieter in Katwijk

  Om de temperatuur in uw woning in Katwijk aangenaam te houden, heeft u een goed verwarmingssysteem nodig. De CV-ketel vormt het hart van dit verwarmingssysteem. Het is belangrijk dat de CV-ketel goed onderhouden wordt. Onze loodgieter helpt u hier graag mee. Wij inspecteren uw CV-ketel en vervangen eventueel de onderdelen. Zo wordt de levensduur van uw CV verlengt. Moet uw ketel vervangen worden? Dan kunt u ook onze loodgieter inschakelen.

  De aanleg van een nieuwe badkamer of keuken

  Ook voor grotere klussen kunt u aankloppen bij onze loodgieter in Katwijk. Wij helpen u bijvoorbeeld bij het realiseren van een nieuwe badkamer of keuken. Wij verzorgen hierbij ook het leidingwerk. Wij vinden uw wensen erg belangrijk en gaan daarom graag met u om de tafel zitten om wensen en ideeën in kaart te brengen. Op deze manier kunnen wij uw droomkeuken of -badkamer realiseren.

  | BA Service BV |
  Voor al uw dak-, bouw projecten, verbouwing- en loodgieters werkzaamheden

  Neem contact op voor een vrijblijvende offerte en advies.
  Spoed? Bel ons via 085-0657294.

  Neem contact met ons op

  Schakel direct onze loodgieter in Katwijk in voor het verhelpen van een lekkage of verstopping. Tevens gaan wij graag aan de slag met het onderhoud van CV of het realiseren van een nieuwe badkamer of keuken. Bel ons via 085-0657294 of laat een bericht achter via het contactformulier op onze website. Onze loodgieter komt dan in Katwijk zo snel mogelijk bij u langs.

  Ontvang een vrijblijvende prijsopgave