085-0657294
 • Allround Bouwbedrijf
 • Loodgieterswerk
 • Dakbedekking
 • Sinds 1948!
 • Deskundige oplossingen
 • Vrijblijvende offerte

Loodgieter Dordrecht

  Ontvang een vrijblijvende offerte binnen 24 uur!


  *verplichte velden

  [contact-form-7 404 "Niet gevonden"]

  Loodgieter in Dordrecht inschakelen? BA Service BV!
  Ook uw aannemer en dakdekker!

  Hulp van onze loodgieter in Dordrecht

  Zoekt u een goede loodgieter in Dordrecht of omgeving? Maak dan kennis met BA Service. Onze ervaren en vakkundige loodgieter gaat graag bij u aan de slag met het verhelpen van een verstopping of lekkage. Ook kunt u hem inschakelen voor het realiseren van een nieuwe badkamer of keuken. Tot slot zorgen wij ook voor het onderhoud van CV-ketel. Wij werken snel, hebben scherpe tarieven en zorgen voor een resultaat van goede kwaliteit. Lees verder voor meer informatie of neem direct contact met ons op om een afspraak te maken met onze loodgieter in Dordrecht.

  Hulp van onze loodgieter bij lekkages en verstopping

  Heeft u in Dordrecht last van een verstopt riool? Dan begrijpen wij dat u zo snel mogelijk een goede loodgieter wilt inschakelen voor het ontstoppen van uw riool. Bel in dat geval onze loodgieter. Hij komt zeer snel bij u langs om met de juiste technieken en materialen het riool te ontstoppen. Ook bij andere spoedgevallen kunt u op onze hulp rekenen. Wij helpen u bijvoorbeeld met het aanpakken van een lekkage. Voor deze spoedgevallen belt u gewoon ons speciale spoednummer.

  Loodgieter Dordrecht

  CV onderhoud door onze loodgieter in Dordrecht

  Er is tegenwoordig bijna geen woning of pand in Dordrecht zonder verwarmingssysteem met een CV-ketel. De CV-ketel zorgt ervoor dat de temperatuur in uw kantoor of huis aangenaam blijft. Om de CV goed te kunnen laten werken, is het belangrijk dat u regelmatig onderhoud laat uitvoeren door een goede loodgieter. De loodgieter van BA Service helpt u hier graag bij. Wij vervangen tijdig de onderdelen, zodat de levensduur van uw ketel wordt verlengt. Heeft u een oude CV-ketel die vervangen moet worden? Dan kunnen wij u ook helpen.

  De aanleg van een nieuwe badkamer of keuken

  Ook voor grotere klussen kunt u onze loodgieter in Dordrecht inschakelen. Wij helpen u bijvoorbeeld met het renoveren van een badkamer of het zetten van een keuken. Bij deze klussen moet het nodige leidingwerk worden uitgevoerd. Gelukkig kan onze vakman het leidingwerk tot in de puntje verzorgen. Benader ons voor meer informatie over het realiseren van een nieuwe badkamer of keuken en geef direct uw wensen aan ons door.

  | BA Service BV |
  Voor al uw dak-, bouw projecten, verbouwing- en loodgieters werkzaamheden

  Neem contact op voor een vrijblijvende offerte en advies.
  Spoed? Bel ons via 085-0657294.

  Neem contact met ons op

  Schakel bij spoed direct de hulp in van onze vakkundige loodgieter in Dordrecht. U belt dan naar 085-0657294. Voor vragen of het maken van een afspraak kunt u ook een bericht achter via het contactformulier op onze website. Onze loodgieter komt dan in Dordrecht zo snel mogelijk bij u langs.

  Ontvang een vrijblijvende prijsopgave