085-0657294
 • Allround Bouwbedrijf
 • Loodgieterswerk
 • Dakbedekking
 • Sinds 1948!
 • Deskundige oplossingen
 • Vrijblijvende offerte

Loodgieter Delft

  Ontvang een vrijblijvende offerte binnen 24 uur!


  *verplichte velden

  [contact-form-7 404 "Niet gevonden"]

  Loodgieter in Delft inschakelen? BA Service BV!
  Ook uw aannemer en dakdekker!

  Hulp van onze loodgieter in Delft

  Op zoek naar een goede loodgieter in regio Delft? Neem dan contact op met de vakmensen van BA Service. Bedrijven en particulieren kunnen bij ons terecht voor snelle hulp bij spoedgevallen. Bel ons en wij komen binnen no-time bij u langs om de lekkage of verstopping te verhelpen. Een nieuwe badkamer of keuken laten realiseren? Of wilt u uw CV-ketel laten onderhouden? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Lees verder voor meer informatie over onze werkzaamheden of neem direct contact met ons op voor het maken van een afspraak met onze loodgieter in Delft.

  Hulp van onze loodgieter bij lekkages en verstopping

  Is uw toilet verstopt? Bel dan direct onze loodgieter in Delft. Een verstopt toilet kan uw huishouden behoorlijk ontwrichten. Het is daarom belangrijk dat er zo snel mogelijk een oplossing wordt gevonden. Onze loodgieter maakt gebruik van innovatieve technieken en materialen om uw verstopte toilet te ontstoppen. Ook bij een lekkage bieden wij hulp. Met de juiste kennis en vaardigheden wordt uw lekkage zo opgelost.

  Loodgieter Delft

  CV onderhoud door onze loodgieter in Delft

  De CV-ketel is niet meer weg te denken uit de woningen in Nederland. De CV-ketel is het hart van het verwarmingssysteem in uw woning en zorgt ervoor dat de temperatuur aangenaam is en blijft. Om de ketel in een topconditie te houden, is het belangrijk dat u een keer in de zoveel tijd onderhoud laat uitvoeren. Onze loodgieter helpt u hier graag mee. Door een inspectie uit te voeren en tijdig de onderdelen te vervangen, kunnen wij ervoor zorgen dat uw CV in Delft nog jarenlang meegaat.

  De aanleg van een nieuwe badkamer of keuken

  Bent u toe aan een nieuwe keuken? Of kan uw oude badkamer in Delft wel een renovatie gebruiken? Dan kunt u altijd aankloppen bij BA Service. Wij nemen graag het project op ons en verzorgen uw keuken of badkamer van A tot Z inclusief het leidingwerk.

  Maak snel een afspraak met een van onze specialisten. Wij ontdekken dan graag wat uw wensen zijn voor een nieuwe keuken of badkamer in Delft.

  | BA Service BV |
  Voor al uw dak-, bouw projecten, verbouwing- en loodgieters werkzaamheden

  Neem contact op voor een vrijblijvende offerte en advies.
  Spoed? Bel ons via 085-0657294.

  Neem contact met ons op

  Wilt u met spoed onze loodgieter in Delft inschakelen voor het verhelpen van een lekkage of verstopping? Bel dan ons spoednummer: 085-0657294. Voor vragen of het maken van een afspraak kunt u ook een bericht achterlaten via het online contactformulier op onze website. Onze loodgieter in Delft gaat dan zo snel mogelijk bij u aan de slag.

  Ontvang een vrijblijvende prijsopgave