085-0657294
 • Allround Bouwbedrijf
 • Loodgieterswerk
 • Dakbedekking
 • Sinds 1948!
 • Deskundige oplossingen
 • Vrijblijvende offerte

Loodgieter Capelle aan den IJssel

  Ontvang een vrijblijvende offerte binnen 24 uur!


  *verplichte velden

  [contact-form-7 404 "Niet gevonden"]

  Loodgieter in Capelle aan den IJssel inschakelen? BA Service BV!
  Ook uw aannemer en dakdekker!

  Hulp van onze loodgieter in Capelle aan den IJssel

  Zoekt u een vakkundige loodgieter in regio Capelle aan den IJssel? Dan bent u bij BA Service aan het juiste adres. Ons bedrijf voert vrijwel alle soorten loodgieterswerkzaamheden uit. Wij helpen u bijvoorbeeld bij spoedgevallen als verstoppingen en lekkages. Daarnaast zijn wij in staat om een nieuwe badkamer of keuken te realiseren. Tot slot kunt u onze loodgieter in Capelle aan den IJssel inschakelen voor het onderhoud van uw CV ketel. Heeft u behoefte aan meer informatie over onze werk? Lees dan verder of neem direct contact met ons op. Bij spoedgevallen belt u ons spoednummer.

  Hulp van onze loodgieter bij lekkages en verstopping

  Wanneer u in Capelle aan den IJssel last heeft een lekkage, wilt u uiteraard zo snel mogelijk een goede loodgieter inschakelen. In dit geval kunt u altijd terecht bij onze loodgieter. Wij hebben alle kennis en vaardigheden in huis om uw lekkage efficiënt op te lossen. Ook bij verstoppingen bieden wij hulp. Met de juiste technieken en materialen zorgen wij ervoor dat uw riool, gootsteen of afvoer weer snel ontstopt wordt. Bel dus bij een lekkage of verstopping onze spoednummer, dan komen wij zo snel mogelijk bij u langs in Capelle aan den IJssel.

  Loodgieter Capelle aan den IJssel

  Onderhoud van uw CV door onze loodgieter in Capelle aan den IJssel

  Het verwarmingssysteem van uw woning wordt aangedreven door de CV ketel. Het is belangrijk dat uw CV ketel regelmatig onderhouden wordt. Wanneer bijvoorbeeld tijdig de onderdelen worden vervangen, wordt de levensduur van uw CV verlengt. Soms is het noodzakelijk om uw CV te vervangen. Ook dan kunt u op onze hulp rekenen. Neem contact met ons op en laat onze loodgieter langskomen in Capelle aan den IJssel voor CV ketel onderhoud.

  De aanleg van een nieuwe badkamer of keuken

  Wilt u in Capelle aan den IJssel een nieuwe keuken of badkamer laten zetten? De loodgieter van BA Service gaat graag voor u aan de slag. Wij zorgen voor de gewenste keuken of badkamer inclusief het leidingwerk. Neem vandaag nog contact met ons op en geef uw wensen voor een nieuwe badkamer of keuken aan ons door.

  | BA Service BV |
  Voor al uw dak-, bouw projecten, verbouwing- en loodgieters werkzaamheden

  Neem contact op voor een vrijblijvende offerte en advies.
  Spoed? Bel ons via 085-0657294.

  Neem contact met ons op

  Wilt u de hulp van onze loodgieter in Capelle aan den IJssel inschakelen voor het verhelpen van een verstopping of lekkage? Wenst u onderhoud aan uw CV ketel uit te laten voeren? Of wilt u ons inschakelen voor het realiseren van een nieuwe badkamer of keuken?

  Bel ons dan via 085-0657294 of laat een bericht achter via het contactformulier op onze website. Onze loodgieter gaat dan zo snel mogelijk aan de slag voor u.

  Ontvang een vrijblijvende prijsopgave