085-0657294
 • Allround Bouwbedrijf
 • Loodgieterswerk
 • Dakbedekking
 • Sinds 1948!
 • Deskundige oplossingen
 • Vrijblijvende offerte

Loodgieter Alphen aan den Rijn

  Ontvang een vrijblijvende offerte binnen 24 uur!


  *verplichte velden

  [contact-form-7 404 "Niet gevonden"]

  Loodgieter in Alphen aan den Rijn inschakelen? BA Service BV!
  Ook uw aannemer en dakdekker!

  Hulp van onze loodgieter in Alphen aan den Rijn

  Wanneer u een goede loodgieter zoekt in Alphen aan den Rijn, bent u bij BA Service aan het juiste adres. Onze loodgieter gaat graag aan de slag met het ontstoppen van uw riool of het verhelpen van een lekkage. Wilt u in Alphen aan den Rijn een nieuwe badkamer laten realiseren? Heeft uw keuken een renovatie nodig? Of wilt u onderhoud laten uitvoeren aan uw CV-ketel? Dan kunt u altijd bij ons terecht. U neemt contact met ons op en onze loodgieter gaat dan in Alphen aan den Rijn graag bij u aan de slag. Bij ons kunt rekenen op scherpe tarieven, een snelle aanpak en een resultaat van goede kwaliteit.

  Hulp van onze loodgieter bij lekkages en verstopping

  Een verstopt riool kan voor behoorlijk wat overlast zorgen in uw woning in Alphen aan den Rijn. Het is dan ook belangrijk dat u snel een goede loodgieter inschakelt, voordat het probleem nog erger wordt. De loodgieter van BA Service staat altijd voor u klaar. U belt ons en wij komen razendsnel bij u thuis om de verstopping te verhelpen. Ditzelfde geldt voor het aanpakken van een lekkage. Door gebruik te maken van de juiste technieken en materialen, is het probleem binnen no-time opgelost.

  Loodgieter Alphen aan den Rijn

  CV onderhoud door onze loodgieter in Alphen aan den Rijn

  Moet de CV-ketel van uw woning of pand in Alphen aan den Rijn worden onderhouden? Dan helpt onze loodgieter u graag. De CV-ketel is de drijvende kracht achter het verwarmingssysteem in uw huis. Door regelmatig een specialist langs te laten komen voor een inspectie en onderhoud, wordt de levensduur van de ketel verlengt. Voor meer informatie over periodiek onderhoud neemt u contact met ons op.

  De aanleg van een nieuwe badkamer of keuken

  Is uw oude badkamer aan vervanging toe? Of wilt u in Alphen aan den Rijn uw keuken laten renoveren? Ook voor grotere klussen kunt u rekenen op de hulp van onze loodgieter. Wij verzorgen uw complete badkamer of keuken, inclusief het leidingwerk. Voordat wij aan de slag gaan, horen wij graag wat u wensen zijn. Maak daarom direct een afspraak voor een gesprek met onze specialist.

  | BA Service BV |
  Voor al uw dak-, bouw projecten, verbouwing- en loodgieters werkzaamheden

  Neem contact op voor een vrijblijvende offerte en advies.
  Spoed? Bel ons via 085-0657294.

  Neem contact met ons op

  Heeft u met spoed de hulp van onze loodgieter nodig voor het verhelpen van een verstopping of lekkage? Wenst u een nieuwe badkamer of keuken te laten realiseren? Of heeft uw CV ketel onderhoud nodig? Bel ons dan via 085-0657294 of laat een bericht achter via het contactformulier op onze website. Onze loodgieter in Alphen aan den Rijn gaat dan zo snel mogelijk bij u aan de slag.

  Ontvang een vrijblijvende prijsopgave