085-0657294
 • Allround Bouwbedrijf
 • Loodgieterswerk
 • Dakbedekking
 • Sinds 1948!
 • Deskundige oplossingen
 • Vrijblijvende offerte

Bouwbedrijf Alphen aan den Rijn

  Ontvang een vrijblijvende offerte binnen 24 uur!


  *verplichte velden

  [contact-form-7 404 "Niet gevonden"]

  Bouwbedrijf in Alphen aan den Rijn inschakelen? BA Service BV!
  Ook uw loodgieter en dakdekker!

  Bouwbedrijf, loodgieters- en dakdekkerswerkzaamheden

  BA Service bv in Alphen aan den Rijn is het gespecialiseerde bouwbedrijf voor al uw bouwwerkzaamheden. Wij zijn uw bouwbedrijf, dakdekker, aannemer en vakkundige loodgieter in Alphen aan den Rijn. Met onze lange staat van dienst in de bouwwereld hebben wij alle kennis en ervaring in huis voor elke bouwopdracht. Voor nieuwbouw, verbouw, loodgieterswerk of dakdekkerswerkzaamheden zijn wij het aangewezen bouwbedrijf voor Alphen aan den Rijn. Wij verzorgen bouwkundig-, interieur- en inrichtingsadvies (met 3D-impressieschetsen), alle voorkomende installatiewerken, timmerwerken, stucwerk en schilderwerk, vloeren, (systeem)plafonds, keukens, badkamers enzovoorts.

  Het bouwbedrijf voor al uw nieuwbouw, verbouw of restauratie

  BA Service bv in Alphen aan den Rijn is het bouwbedrijf en de aannemer voor alle voorkomende bouwwerkzaamheden, van nieuwbouw en verbouw tot aan de renovatie of restauratie van uw pand. Een eigen huis laten bouwen of van kantoor veranderen? Bij nieuwbouw geeft u uiteraard zelf invulling aan uw wensen. Voor het restaureren van uw woning of bedrijf maken we vooraf een overzichtelijk stappenplan en een uitgebreide offerte. Voor elke opdracht zien wij het afronden van de overeengekomen werken voor de opleverdatum als een zeer belangrijke uitdaging. Indien gewenst werken wij als aannemer voor uw bouwopdracht ook buiten de gangbare werktijden.

  Bouwbedrijf Alphen aan den Rijn

  Wij verzorgen uw loodgieterswerk in Alphen aan den Rijn

  Wij zijn ook uw loodgieter voor Alphen aan den Rijn. Of we nu uw complete badkamer of keuken verbouwen, of slechts een wasbak plaatsen in het toilet, u kunt BA Service bv inschakelen voor alle loodgieterswerkzaamheden.

  Zo ook voor de installatie en het onderhoud van uw centrale verwarmingsinstallatie. Zelfs bij nood, zoals bij het verhelpen van verstoppingen of lekkages in uw leidingen kunt u ons bouwbedrijf altijd inschakelen.

  Dakdekkersservice van BA Service bv

  Al sinds 1948 is BA Service bv als bouwbedrijf de dakspecialist in Alphen aan den Rijn. Als dakdekker zijn wij zeer bedreven in het aanleggen van dakbedekkingen voor platte en ook schuine daken. Wij leggen bijvoorbeeld bitumen dakbedekkingen, EDPM, milieuvriendelijke groendaken (of vegetatiedak/daktuin) en zonnepanelen aan. Als dakdekker en bouwbedrijf in Alphen aan den Rijn leggen wij met een zeer goede dakbedekking het fundament voor een optimale isolatie van uw woning of bedrijfspand.

  | BA Service BV |
  Voor al uw dak-, bouw projecten, verbouwing- en loodgieters werkzaamheden

  Neem contact op voor een vrijblijvende offerte en advies.
  Spoed? Bel ons via 085-0657294.

  Neem direct contact op met bouwbedrijf BA Service bv

  Schakel ook bouwbedrijf BA Service bv in Alphen aan den Rijn in voor uw bouwwerkzaamheden. Wij zijn uw betrouwbare partner voor uw nieuwbouw-, verbouw-, renovatie- en restauratiewerkzaamheden. Daarnaast zijn wij ook de vakkundige dakdekker en loodgieter in Alphen aan den Rijn en omgeving. Meer weten? Neem direct contact met ons op door het invullen van het contactformulier op de website of bel naar 085-0657294. U ziet onze reactie dan uiteraard zo snel mogelijk tegemoet. Voor een bouwbedrijf gaat u natuurlijk naar BA Service bv.

  Ontvang een vrijblijvende prijsopgave