085-0657294
 • Allround Bouwbedrijf
 • Loodgieterswerk
 • Dakbedekking
 • Sinds 1948!
 • Deskundige oplossingen
 • Vrijblijvende offerte

Aannemer Alphen aan den Rijn

  Ontvang een vrijblijvende offerte binnen 24 uur!


  *verplichte velden

  [contact-form-7 404 "Niet gevonden"]

  Aannemer in Alphen aan den Rijn inschakelen? BA Service BV!
  Ook uw loodgieter en dakdekker!

  Voor nieuwbouw, verbouw en renovatie in Alphen aan den Rijn

  Voor de hulp van een goede aannemer in Alphen aan den Rijn bent u bij BA Service aan het juiste adres. Wij zijn een ervaren aannemersbedrijf dat onder andere is gespecialiseerd in nieuwbouw, verbouw en renovatie. Wij kunnen tijdens uw project alle soorten werkzaamheden uitvoeren zoals installatiewerkzaamheden, het leggen van vloeren, leidingwerk, stucwerk en timmerwerken. Heeft u behoefte aan advies op maat? Dan kunt u ook rekenen op de vakkennis van onze aannemer. Wij geven bijvoorbeeld bouwkundig-, interieur- of inrichtingsadvies (met 3D-impressieschetsen). Neem contact met ons op voor meer informatie of het maken van een afspraak met onze aannemer in Alphen aan den Rijn.

  Een snelle verbouwing door onze aannemer in Alphen aan den Rijn

  Onze aannemer gaat graag bij u in Alphen aan den Rijn aan de slag met een verbouwing. Als aannemersbedrijf zijn wij gespecialiseerd in het inpandig verbouwen van panden en woningen. Zo hebben wij bijvoorbeeld verschillende horecagelegenheden mogen verbouwen. Wij werken zeer efficiënt en snel, zonder dat de kwaliteit uit het oog wordt verloren. Ook voor renovaties of nieuwbouw kunt u bij ons aankloppen. Voordat onze aannemer bij u in Alphen aan den Rijn aan de slag gaat, maken wij eerst duidelijke afspraken met u. Wij zorgen er dan voor dat de werkzaamheden binnen de afgesproken termijnen worden uitgevoerd.

  Aannemer Alphen aan den Rijn

  Loodgieterswerk

  Ook voor het nodige loodgieterswerk kunt u bij ons terecht. Onze aannemer helpt u bijvoorbeeld met het verbouwen van uw keuken, het onderhoud aan uw CV of het realiseren van een nieuwe badkamer.

  Heeft u te maken met een spoedgeval in Alphen aan den Rijn? Heeft u bijvoorbeeld last van een lekkage? Of het afvoer verstopt geraakt? Bel dan direct ons spoednummer voor adequate hulp.

  Dakdekkersservice van bouwbedrijf BA Service BV

  Schakel de dakdekkerservice van BA Service in, wanneer het dak van uw woning of pand in Alphen aan den Rijn wilt voorzien van nieuwe dakbedekking. Onze aannemer heeft jarenlange ervaring op het gebied van dakdekken en kan u onder andere helpen met het leggen van bitumineuze dakbedekking, EDPM en een milieuvriendelijk groendak (ook wel vegetatiedak genoemd) op hellende en platte daken. Bent u van plan om uw woning of pand te verduurzamen? Laat ons bouwbedrijf dan zonnepanelen plaatsen en installeren.

  | BA Service BV |
  Voor al uw dak-, bouw projecten, verbouwing- en loodgieters werkzaamheden

  Neem contact op voor een vrijblijvende offerte en advies.
  Spoed? Bel ons via 085-0657294.

  Neem contact met ons op

  Neem contact op met onze aannemer voor het verbouwen, renoveren of onderhouden van uw woning of pand in Alphen aan den Rijn. Maak een afspraak via 085-0657294 of laat een bericht achter via het online contactformulier op onze website. Onze aannemer in Alphen aan den Rijn komt dan zo snel mogelijk bij u langs om met uw verbouwing, renovatie of nieuwbouw te starten.

  Ontvang een vrijblijvende prijsopgave