085-0657294
 • Allround Bouwbedrijf
 • Loodgieterswerk
 • Dakbedekking
 • Sinds 1948!
 • Deskundige oplossingen
 • Vrijblijvende offerte

Aannemer Vlaardingen

  Ontvang een vrijblijvende offerte binnen 24 uur!


  *verplichte velden

  [contact-form-7 404 "Niet gevonden"]

  Aannemer in Vlaardingen inschakelen? BA Service BV!
  Ook uw loodgieter en dakdekker!

  Voor nieuwbouw, verbouw en renovatie in Vlaardingen

  Wenst u de hulp van een bekwame aannemer in Vlaardingen of omgeving? Dan zit u helemaal goed bij BA Service. Wij zijn uw totaalpartner op het gebied van onderhoud, verbouwing, renovatie en nieuwbouw. Heeft u behoefte aan bouwkundig-, interieur- of inrichtingsadvies? Wij voorzien u graag van advies op maat. Wij verzorgen uw gehele project in Vlaardingen. Zo nemen wij installatiewerken, timmerwerken, vloeren leggen, de installatie van airco’s, leidingwerk en stucwerk voor onze rekening. Wilt u meer te weten komen over wat wij voor u kunnen doen? Neem dan gerust contact met ons op door te bellen of te mailen. U kunt dan natuurlijk ook direct een afspraak met ons maken.

  Een snelle verbouwing door onze aannemer in Vlaardingen

  Wilt u meer ruimte creëren in uw woning in Vlaardingen? Of wilt u uw huis op een andere manier indelen? Schakel dan onze aannemer in voor een verbouwing. Onze vakmensen werken vakkundig en efficiënt en kunnen razendsnel een verbouwing uitvoeren. U kunt bij ons rekenen op een goede kwaliteit en een scherpe prijs. Wij zijn een ervaren aannemersbedrijf, gespecialiseerd in het inpandig verbouwen van woon- en bedrijfsruimtes. Wij hebben in het verleden onder andere horecagelegenheden verbouwd. Onze aannemer staat ook voor u klaar als u een nieuwbouwwoning of een renovatie wilt laten realiseren. Vooraf zullen wij duidelijke afspraken met u maken, zodat wij ervoor kunnen zorgen dat de werkzaamheden worden uitgevoerd binnen de afgesproken termijnen.

  Aannemer Vlaardingen

  Loodgieterswerk

  Wilt u een vakman inschakelen voor het nodige loodgieterswerk in Vlaardingen? Bel dan onze aannemer. Wij kunnen namelijk ook vrijwel alle loodgieterswerkzaamheden uitvoeren. Denk aan het verbouwen van een keuken, het realiseren van een nieuwe badkamer of onderhoud aan uw CV.

  Heeft u te maken met een spoedgeval? Heeft u bijvoorbeeld een lekkage? Of is uw afvoer verstopt? Bel dan direct ons spoednummer voor snelle hulp

  Dakdekkersservice van bouwbedrijf BA Service BV

  Wilt u het dak van uw pand of woning in Vlaardingen voorzien van nieuwe dakbedekking? Schakel dan BA Service in. Sinds 1948 houden wij ons bezig met dakdekkerswerkzaamheden. Wij zijn onder andere gespecialiseerd in het leggen van bitumineuze dakbedekking, EDPM en een milieuvriendelijk groendak (ook wel vegetatiedak genoemd). Tot slot kunt u ons ook inschakelen voor de installatie van zonnepanelen.

  | BA Service BV |
  Voor al uw dak-, bouw projecten, verbouwing- en loodgieters werkzaamheden

  Neem contact op voor een vrijblijvende offerte en advies.
  Spoed? Bel ons via 085-0657294.

  Neem contact met ons op

  Wilt u onze vakmensen inschakelen voor het een verbouwing, renovatie of onderhoud in Vlaardingen? Of wilt u meer te weten komen over onze werkwijze? Benader ons dan via telefoonnummer 085-0657294. U kunt ook een bericht achterlaten via het online contactformulier op onze website. Onze aannemer in Vlaardingen komt dan zo snel mogelijk bij u langs om met uw verbouwing, renovatie of nieuwbouw te starten.

  Ontvang een vrijblijvende prijsopgave