085-0657294
 • Allround Bouwbedrijf
 • Loodgieterswerk
 • Dakbedekking
 • Sinds 1948!
 • Deskundige oplossingen
 • Vrijblijvende offerte

Aannemer Spijkenisse

  Ontvang een vrijblijvende offerte binnen 24 uur!


  *verplichte velden

  [contact-form-7 404 "Niet gevonden"]

  Aannemer in Spijkenisse inschakelen? BA Service BV!
  Ook uw loodgieter en dakdekker!

  Voor nieuwbouw, verbouw en renovatie in Spijkenisse

  Heeft u een vakkundige aannemer nodig in Spijkenisse voor uw verbouwing, nieuwbouw of renovatie? Benader dan de vakmensen van BA Service. Wij zijn een aannemersbedrijf dat particulieren en bedrijven helpt met verbouwen, renoveren en onderhouden. Wij zijn een totaalpartner die uw volledige project van A tot Z verzorgt. Wij nemen bijvoorbeeld de installatiewerkzaamheden, het leggen van vloeren, leidingwerk, stucwerk en timmerwerken voor onze rekening. Ook voor bouwkundig-, interieur- of inrichtingsadvies (met 3D-impressieschetsen) op maat bent u bij ons aan het juiste adres. Maak vandaag nog een afspraak met onze aannemer in Spijkenisse en wij komen zo snel mogelijk bij u langs om aan de slag te gaan.

  Een snelle verbouwing door onze aannemer in Spijkenisse

  Wanneer u in Spijkenisse uw woning of pand wilt verbouwen, kunt u rekenen op de hulp van onze aannemer. Onze specialisatie is het inpandig verbouwen van woningen, horecagelegenheden en andere gebouwen. Wij bieden een hoge verbouw snelheid en een aantrekkelijke prijs. Hierbij blijft de kwaliteit uiteraard gewaarborgd.

  Bij een verbouwing zijn de wensen van u als klant erg belangrijk. Wij gaan dan ook niet aan de slag voordat wij uw wensen gedetailleerd in kaart hebben gebracht. Ditzelfde geldt voor het realiseren van een renovatie of nieuwbouw. Neem snel contact met ons op en laat ons weten wat uw wensen zijn voor uw verbouwing, renovatie of nieuwbouw in Spijkenisse.

  Aannemer Spijkenisse

  Loodgieterswerk

  Wilt u in Spijkenisse loodgieterswerk laten uitvoeren door een echte specialist? Dan zit u helemaal goed bij BA Service. Wij voeren verschillende soorten loodgieterswerkzaamheden uit als het aanleggen van een nieuwe badkamer, de verbouwing van een keuken of het onderhoud van uw CV. Ook bij spoedgevallen kunt u op onze hulp rekenen.

  Dakdekkersservice van bouwbedrijf BA Service BV

  Dakdekker nodig in Spijkenisse voor het leggen van nieuwe dakbedekking? Klop dan aan bij ons bouwbedrijf. Wij hebben sinds 1948 ervaring in het aanleggen van diverse soorten dakbedekking voor hellende en platte daken. Wij leggen bijvoorbeeld bitumineuze dakbedekking, EDPM en een milieuvriendelijk groendak (ook wel vegetatiedak genoemd) aan. Tot slot helpen wij u ook graag met het verduurzamen van uw woning door zonnepanelen te plaatsen en installeren. Neem contact met ons op voor meer informatie.

  | BA Service BV |
  Voor al uw dak-, bouw projecten, verbouwing- en loodgieters werkzaamheden

  Neem contact op voor een vrijblijvende offerte en advies.
  Spoed? Bel ons via 085-0657294.

  Neem contact met ons op

  Neem contact op met onze aannemer voor uw klus in Spijkenisse. Wij gaan graag aan de slag met de verbouwing, renovatie of het onderhoud van uw pand of woning. Voor het maken van een afspraak of meer informatie belt u 085-0657294. Tevens kunt u een bericht achterlaten via het online contactformulier op onze website. Wij voorzien u dan graag van de nodige informatie over het werk van onze aannemer in Spijkenisse.

  Ontvang een vrijblijvende prijsopgave