085-0657294
 • Allround Bouwbedrijf
 • Loodgieterswerk
 • Dakbedekking
 • Sinds 1948!
 • Deskundige oplossingen
 • Vrijblijvende offerte

Aannemer Rijswijk

  Ontvang een vrijblijvende offerte binnen 24 uur!


  *verplichte velden

  [contact-form-7 404 "Niet gevonden"]

  Aannemer in Rijswijk inschakelen? BA Service BV!
  Ook uw loodgieter en dakdekker!

  Voor nieuwbouw, verbouw en renovatie in Rijswijk

  Zoekt u een goede aannemer voor uw klus in Rijswijk? Dan bent u aan het juiste adres bij BA Service. Wij helpen bedrijven en particulieren met het realiseren van een verbouwing, renovatie of nieuwbouwwoning. Wij kunnen alle taken die gedurende het project moeten worden uitgevoerd op ons nemen. Denk bijvoorbeeld aan installatiewerkzaamheden, het leggen van vloeren, leidingwerk, stucwerk en timmerwerken. Heeft u behoefte aan advies op maat? Onze vakmensen hebben alle kennis in huis om bouwkundig-, interieur- of inrichtingsadvies (met 3D-impressieschetsen) te geven. Neem contact met ons op voor meer informatie over onze werkzaamheden of het maken van een afspraak.

  Een snelle verbouwing door onze aannemer in Rijswijk

  Wilt u uw keuken, badkamer, kantoor of woonkamer in Rijswijk verbouwen? De aannemer van BA Service gaat graag voor u aan de slag. Wij zijn gespecialiseerd in het inpandig verbouwen van woningen, bedrijfsruimtes en horecagelegenheden. Wij zijn in staat om zeer snel te bouwen tegen een aantrekkelijke prijs. Uiteraard wordt hierbij de kwaliteit gewaarborgd. Wanneer wij in Rijswijk aan de slag gaan met een verbouwing, renovatie of nieuwbouw, nemen wij uw wensen als uitgangspunt. Wat zijn uw wensen voor uw project in Rijswijk? Neem contact met ons op en laat het ons weten.

  Aannemer Rijswijk

  Loodgieterswerk

  Ook voor loodgieterswerk kunt u bij onze aannemer terecht. Wij kunnen bijvoorbeeld een nieuwe badkamer aanleggen inclusief het leidingwerk, uw badkamer verbouwen en uw CV onderhouden.

  Heeft u te maken met een spoedgeval?

  Heeft u bijvoorbeeld een verstopte afvoer of een lekkage? Dan belt u gewoon ons spoednummer. Wij komen dan zo snel mogelijk bij u langs in Rijswijk voor adequate hulp.

  Dakdekkersservice van bouwbedrijf BA Service BV

  Dakdekker nodig in Rijswijk? Bel dan onze dakdekkersservice. Al sinds 1948 zijn wij actief in de dakdekkerswereld en leggen wij vrijwel alle soorten dakbedekking op hellende en platte daken. Denk aan bitumineuze dakbedekking, EDPM en een milieuvriendelijk groendak. Tot slot kunt u ons ook inschakelen voor het plaatsen en installeren van zonnepanelen. Neem contact met ons op voor meer informatie over deze dienst.

  | BA Service BV |
  Voor al uw dak-, bouw projecten, verbouwing- en loodgieters werkzaamheden

  Neem contact op voor een vrijblijvende offerte en advies.
  Spoed? Bel ons via 085-0657294.

  Neem contact met ons op

  Wilt u direct onze aannemer in Rijswijk inschakelen voor een verbouwing, renovatie of nieuwbouw? Heeft u behoefte aan meer informatie over onze aanpak? Of heeft u te maken met een spoedgeval als lekkage of verstopping? Bel ons dan via 085-0657294. Tevens kunt u een bericht achterlaten via het online contactformulier op onze website. Wij voorzien u dan graag van de nodige informatie over het werk van onze aannemer in Rijswijk.

  Ontvang een vrijblijvende prijsopgave