085-0657294
 • Allround Bouwbedrijf
 • Loodgieterswerk
 • Dakbedekking
 • Sinds 1948!
 • Deskundige oplossingen
 • Vrijblijvende offerte

Aannemer Katwijk

  Ontvang een vrijblijvende offerte binnen 24 uur!


  *verplichte velden

  [contact-form-7 404 "Niet gevonden"]

  Aannemer in Katwijk inschakelen? BA Service BV!
  Ook uw loodgieter en dakdekker!

  Voor nieuwbouw, verbouw en renovatie in Katwijk

  Wilt u een goede aannemer inschakelen voor uw klus in Katwijk? Schakel dan BA Service BV in. Wij zijn een allround aannemersbedrijf dat u kunt inschakelen voor onderhoud, verbouwing, renovatie en nieuwbouw. Tevens voorzien wij u van bouwkundig-, interieur- en inrichtingsadvies (met 3D-impressieschetsen) op maat. Ten slotte kunt u ook op onze hulp rekenen bij het uitvoeren van installatiewerken, timmerwerken, vloeren leggen, de installatie van airco’s, leidingwerk en stucwerk. Voor meer informatie over onze werkzaamheden of het maken van een afspraak met onze aannemer in Katwijk neemt u telefonisch of per mail contact met ons op.

  Een snelle verbouwing door onze aannemer in Katwijk

  Wilt u in Katwijk een aannemer inschakelen die snel een verbouwing van uw woning of pand kan realiseren? Dan zit u helemaal goed bij BA Service BV. Tijd is geld en daarom doen wij er alles aan om de verbouwing zo snel mogelijk uit te voeren. Met de juiste kennis en vaardigheden in huis kunnen wij als ,ervaren aannemersbedrijf, de verbouwing helemaal naar uw wensen verwezenlijken tegen een zeer aantrekkelijke prijs. Uiteraard blijft de kwaliteit van ons werk daarbij gewaarborgd. U kunt onze aannemer ook inschakelen voor een renovatie of de nieuwbouw van een woning of pand. Benader ons en laat ons weten waarmee wij u in Katwijk kunnen helpen. Wij zorgen er in ieder geval voor dat de werkzaamheden netjes worden uitgevoerd binnen de afgesproken termijnen.

  Aannemer Katwijk

  Hulp bij loodgieterswerk

  Wanneer u in Katwijk uw keuken wilt laten verbouwen, een nieuwe badkamer wilt laten realiseren of het onderhoud van uw CV wilt overlaten aan een echte specialist, kunt u ook rekenen op het vakmanschap van BA Service.

  Wij verzorgen het leidingwerk en de daarbij behorende werkzaamheden. Is uw riool verstopt? Of heeft u last van een lekkage? Schakel dan direct onze spoeddienst in voor adequate hulp.

  Dakdekkersservice van bouwbedrijf BA Service BV

  Wenst u het dak van uw woning of pand in Katwijk te voorzien van nieuwe dakbedekking? Dan staan wij graag voor u klaar. Als sinds 1948 zijn actief op het gebied van dakbedekkingswerkzaamheden. Wij verzorgen bijvoorbeeld bitumineuze dakbedekking, EDPM, een milieuvriendelijk groendak (ook wel vegetatiedak genoemd) en de installatie van zonnepanelen van platte en hellende daken. Meer weten over onze dakdekkersservice in Katwijk? Neem dan contact met ons op

  | BA Service BV |
  Voor al uw dak-, bouw projecten, verbouwing- en loodgieters werkzaamheden

  Neem contact op voor een vrijblijvende offerte en advies.
  Spoed? Bel ons via 085-0657294.

  Neem contact met ons op

  Heeft u behoefte aan meer informatie over een van onze diensten? Of wilt u direct onze aannemer inschakelen voor uw klus in Katwijk? Neem dan contact met ons op door te bellen naar 085-0657294. U kunt ook een bericht achterlaten via het online contactformulier op onze website. Onze aannemer in Katwijk komt dan zo snel mogelijk bij u langs om met uw verbouwing, renovatie of nieuwbouw te starten.

  Ontvang een vrijblijvende prijsopgave