085-0657294
 • Allround Bouwbedrijf
 • Loodgieterswerk
 • Dakbedekking
 • Sinds 1948!
 • Deskundige oplossingen
 • Vrijblijvende offerte

Aannemer Dordrecht

  Ontvang een vrijblijvende offerte binnen 24 uur!


  *verplichte velden

  [contact-form-7 404 "Niet gevonden"]

  Aannemer in Dordrecht inschakelen? BA Service BV!
  Ook uw loodgieter en dakdekker!

  Voor nieuwbouw, verbouw en renovatie in Dordrecht

  Wanneer u in Dordrecht een vakkundige aannemer wilt inschakelen voor uw renovatie, verbouwing of nieuwbouw, bent u bij BA Service aan het juiste adres. Als ervaren aannemersbedrijf realiseren wij zeer efficiënt de gewenste verbouwing of renovatie van uw woning of pand. Gedurende het proces voorzien wij u ook van advies op maat. Wij helpen u bijvoorbeeld met bouwkundig-, interieur- of inrichtingsadvies (met 3D-impressieschetsen). Daarnaast verzorgen wij alle nodige installatiewerken, timmerwerken, het leggen vloeren, de installatie van airco’s, leidingwerk en stucwerk. Voor meer informatie over het werk van onze aannemer of het maken van een afspraak voor nieuwbouw, renovatie of verbouwing in Dordrecht neemt u telefonisch contact met ons op.

  Een snelle verbouwing door onze aannemer in Dordrecht

  Wilt u uw woning of pand in Dordrecht inpandig laten verbouwen? Schakel dan de aannemer BA Service in. Wij zijn  een gespecialiseerd aannemersbedrijf in dit type verbouwing. In het verleden hebben wij bijvoorbeeld horecagelegenheden inpandig verbouwd. Wij begrijpen dat tijd geld is en daarom doen wij er alles aan om uw verbouwing zo snel mogelijk uit te voeren. Uw verbouwing wordt zeer snel gerealiseerd, zonder dat de kwaliteit uit het oog wordt verloren. Ook voor nieuwbouw of een renovatie kunt u op ons vakmanschap rekenen. Wij maken vooraf duidelijke afspraken met u en zorgen ervoor dat de werkzaamheden worden uitgevoerd binnen de afgesproken termijnen.

  Aannemer Dordrecht

  Loodgieterswerk

  Voor loodgieterswerk als het verbouwen van een keuken, het realiseren van een nieuwe badkamer of onderhoud aan uw CV kunt u in Dordrecht ook aankloppen bij BA Service. Wij hebben zelfs een speciaal spoednummer dat u kunt bellen bij spoedgevallen. Bijvoorbeeld wanneer u last heeft van lekkage of een verstopt afvoer.

  Onze aannemer komt dan zo snel mogelijk bij u langs om het probleem te verhelpen.

  Dakdekkersservice van bouwbedrijf BA Service BV

  Wilt u een goede dakdekker inschakelen voor nieuwe dakbedekking van uw pand of woning in Dordrecht? Bel dan BA Service. Al sinds 1948 zijn wij actief op het gebied van dakdekkerswerkzaamheden. Wij leggen onder andere bitumineuze dakbedekking, EDPM en een milieuvriendelijk groendak (ook wel vegetatiedak genoemd) op hellende en platte daken. Tot slot helpen wij u ook graag met het verduurzamen van uw woning of pand door zonnepanelen te plaatsen en installeren.

  | BA Service BV |
  Voor al uw dak-, bouw projecten, verbouwing- en loodgieters werkzaamheden

  Neem contact op voor een vrijblijvende offerte en advies.
  Spoed? Bel ons via 085-0657294.

  Neem contact met ons op

  Benader vandaag nog onze aannemer voor een verbouwing, renovatie of onderhoud in Dordrecht. Voor vragen of het maken van een afspraak, neemt u contact met ons op via <a href=tel:0657916367>085-0657294</a>. U kunt ook een bericht achterlaten via het online contactformulier op onze website. Onze aannemer in Dordrecht komt dan zo snel mogelijk bij u langs om met uw verbouwing, renovatie of nieuwbouw te starten.

  Ontvang een vrijblijvende prijsopgave