085-0657294
 • Allround Bouwbedrijf
 • Loodgieterswerk
 • Dakbedekking
 • Sinds 1948!
 • Deskundige oplossingen
 • Vrijblijvende offerte

Aannemer Delft

  Ontvang een vrijblijvende offerte binnen 24 uur!


  *verplichte velden

  [contact-form-7 404 "Niet gevonden"]

  Aannemer in Delft inschakelen? BA Service BV!
  Ook uw loodgieter en dakdekker!

  Voor nieuwbouw, verbouw en renovatie in Delft

  Bent u op zoek naar een goede aannemer in regio Delft? Maak dan kennis met BA Service. Bedrijven en particulieren kunnen bij ons bouwbedrijf terecht voor nieuwbouw, verbouw en renovatie. Wij verzorgen uw project van A tot Z. Zo helpen wij u onder andere met installatiewerkzaamheden, het leggen van vloeren, leidingwerk, stucwerk en timmerwerken. Tevens voorzien wij u advies op maat. Wij geven bijvoorbeeld bouwkundig-, interieur- of inrichtingsadvies (met 3D-impressieschetsen). Wilt u meer te weten komen over onze werkzaamheden? Neem dan contact met ons op voor meer informatie en maak direct een afspraak met onze aannemer voor uw klus in Delft.

  Een snelle verbouwing door onze aannemer in Delft

  Wilt u uw woning of pand in Delft laten verbouwen door een vakkundige aannemer? Dan bent u bij BA Service aan het juiste adres. Wij zijn gespecialiseerd in het inpandig verbouwen van panden en woningen. Wij hebben bijvoorbeeld ervaring met het verbouwen van verschillende horecagelegenheden. Door onze efficiënte aanpak kunnen wij onze projecten zeer snel afronden. Uiteraard verliezen we hierbij de kwaliteit niet uit het oog. Wilt u een renovatie laten uitvoeren of een nieuwbouwwoning laten realiseren? Dan kunt u ook op ons vakmanschap rekenen. Door duidelijke afspraken met u te maken, weet u precies waar u aan toe bent en komt u nooit voor onaangename verrassingen te staan.

  Aannemer Delft

  Loodgieterswerk

  De aanleg van een nieuwe badkamer, de verbouwing van uw keuken of het onderhoud van uw CV zijn klussen die u het liefst overlaat aan een echte specialist. BA Service is die specialist is voor u in Delft. Wij voeren alle soorten loodgieterswerkzaamheden uit. Ook wanneer u te maken heeft met een spoedgeval, kunt u op de hulp van onze aannemer rekenen.

  Wij zorgen voor een adequate oplossing wanneer uw afvoer verstopt is of wanneer u last heeft van een lekkage.

  Dakdekkersservice van bouwbedrijf BA Service BV

  Wilt u uw woning in Delft voorzien van nieuwe dakbedekking? Bel dan de speciale dakdekkerservice van BA Service. Al sinds 1948 zijn wij actief in de dakdekkers wereld. Wij verzorgen onder andere het leggen van bitumineuze dakbedekking, EDPM en een milieuvriendelijk groendak (ook wel vegetatiedak genoemd) op hellende en platte daken. Tot slot kunnen wij u ook helpen met het verduurzamen van uw huis of pand in Delft. Onze aannemer kan bijvoorbeeld zonnepanelen plaatsen en installeren.

  | BA Service BV |
  Voor al uw dak-, bouw projecten, verbouwing- en loodgieters werkzaamheden

  Neem contact op voor een vrijblijvende offerte en advies.
  Spoed? Bel ons via 085-0657294.

  Neem contact met ons op

  Bel vandaag nog onze aannemer om uw woning of pand in Delft te laten renoveren, verbouwen of onderhouden. U kunt ons bereiken via 085-0657294. Tevens kunt u een bericht achterlaten via het online contactformulier op onze website. Wij voorzien u dan graag van de nodige informatie over het werk van onze aannemer in Delft.

  Ontvang een vrijblijvende prijsopgave