085-0657294
 • Allround Bouwbedrijf
 • Loodgieterswerk
 • Dakbedekking
 • Sinds 1948!
 • Deskundige oplossingen
 • Vrijblijvende offerte

Aannemer Capelle aan den IJssel

  Ontvang een vrijblijvende offerte binnen 24 uur!


  *verplichte velden

  [contact-form-7 404 "Niet gevonden"]

  Aannemer in Capelle aan den IJssel inschakelen? BA Service BV!
  Ook uw loodgieter en dakdekker!

  Voor nieuwbouw, verbouw en renovatie in Capelle aan den IJssel

  Zoekt u een vakkundige aannemer in regio in regio Capelle aan den IJssel? Dan bent u bij BA Service BV aan het juiste adres. Als jarenlang zijn wij een begrip in de wereld van het onderhoud en de bouw. Wij zijn een echte alleskunner die u kunt inschakelen voor onder andere onderhoud, aanbouw, renovatie, projectbegeleiding, loodgieterswerk en dak- en isolatiewerkzaamheden. Daarnaast voorzien wij u graag van bouwkundig-, interieur- en inrichtingsadvies (met 3D-impressieschetsen) op maat. Tot slot gaan wij ook graag bij u in Capelle aan den IJssel aan de slag met de nodige installatiewerken, timmerwerken, verwarming, vloeren, de installatie van airco’s, leidingwerk en stucwerk. Wilt u meer te weten komen over onze werkzaamheden? Lees dan verder of neem direct contact met ons op. Wij maken dan graag een afspraak met u in Capelle aan den IJssel.

  Een snelle verbouwing door onze aannemer in Capelle aan den IJssel

  Heeft u behoefte aan de hulp van een kundige aannemer in Capelle aan den IJssel die zeer snel een verbouwing kan uitvoeren? Dan kunt u zeker rekenen op BA Service BV. Wij begrijpen dat tijd geld is en gaan daarom zo snel mogelijk aan de slag met de verbouwing van uw woning of pand. Met de juiste kennis en vaardigheden in huis kunnen wij de verbouwing razendsnel uitvoeren tegen een zeer scherpe prijs. Uiteraard verliezen wij hierbij de kwaliteit van ons werk niet uit het oog. Ook voor het uitvoeren van een renovatie of nieuwbouw kunt u bij ons terecht. Neem direct contact met ons op. Wij zorgen ervoor dat de werkzaamheden netjes worden uitgevoerd binnen de afgesproken termijnen.

  Aannemer Capelle aan den IJssel

  Hulp bij loodgieterswerk

  BA Service BV staat ook voor u klaar bij loodgieterswerkzaamheden als het verbouwen van een keuken, het realiseren van een nieuwe badkamer of het onderhoud van uw CV.

  Wij voeren vrijwel alle soorten loodgieterswerkzaamheden. Heeft u in Capelle aan den IJssel te maken met een spoedgeval? Heeft u bijvoorbeeld last van een verstopt riool of lekkage? Dan kunt u altijd onze aannemer bellen voor adequate hulp.

  Dakdekkersservice van bouwbedrijf BA Service BV

  Wilt u in Capelle aan den IJssel nieuwe dakbedekking laten leggen? Schakel dan onze aannemer in. Wij hebben sinds 1948 ervaring in het aanleggen van allerlei soorten dakbedekking voor platte en hellende daken. Wij helpen u onder andere met bitumineuze dakbedekking, EDPM, een milieuvriendelijk groendak (ook wel vegetatiedak genoemd) en de installatie van zonnepanelen. Neem contact met ons op voor meer informatie over onze dakdekkersservice in Capelle aan den IJssel.

  | BA Service BV |
  Voor al uw dak-, bouw projecten, verbouwing- en loodgieters werkzaamheden

  Neem contact op voor een vrijblijvende offerte en advies.
  Spoed? Bel ons via 085-0657294.

  Neem contact met ons op

  Wilt u meer te weten komen over onze werkwijze? Of wenst u onze aannemer direct in te schakelen voor een verbouwing, renovatie, dakdekkers- of installatiewerkzaamheden? Neem dan contact met ons op door te bellen naar 085-0657294. Daarnaast kunt u een bericht achterlaten via ons online contactformulier. Wij maken dan zo snel mogelijk een afspraak met u, zodat onze aannemer in Capelle aan den IJssel aan de slag kan met uw klus.

  Ontvang een vrijblijvende prijsopgave